HomeFRUMUSETEMachiaj Contur de ochi permanent

Contur de ochi permanent

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/09/Contur-de-ochi-permanent.jpg

Odata ce te-ai decis asupra unor culori si stiluri pentru un contur de ochi permanent, nu mai este cale de intoarcere. Poate vei vrea un machiaj cu dermatograf delicat si natural, pentru a-ti defini pleoapele si genele. Ideea de a nu aplica machiaj cu dermatograf de fiecare data cand iesi in oras este foarte captivanta!

Contur de ochi permanent

Dermatograf permanent

Multe femei opteaza pentru contur de ochi permanent pe ambele pleoape, in timp ce altele decid sa il aplice doar pe una dintre pleoape. Dupa ce ti-ai facut contur de ochi permanent, te poti spala, petrece, aratand spectaculos. Nu trebuie sa-ti mai faci griji in privinta palirii machiajului cu dermatograf sau imprastierea lui pe parcursul zilei. Vei arata proaspata in fiecare zi.

Opinii despre contur de ochi permanent

Cand iei in considerare acest tip de imagine, cel mai bine este sa afli opinii despre tehnicianul pe care l-ai ales, de la alte persoane care au apelat la el. O idee buna este sa mergi la salon purtand modelul de dermatograf pe care doresti sa il creezi. Este mai bine decat sa aduci o poza cu modelul de dermatograf preferat. Tehnicianul tau are nevoie de o idee despre cum vrei sa arate machiajul tau, in timp ce te sfatuieste in privinta stilurilor care se potrivesc varstei tale, ca optiune permanenta.

Contur de ochi permanent

Proceduri ale conturului de ochi permanent

Nu ar trebui sa porti lentilele de contact in timp ce se realizeaza conturul de ochi permanent, ci sa astepti o zi sau doua pana sa le folosesti din nou. Poarta o pereche de ochelari buni pe drumul catre casa, incat ochii tai vor fi foarte sensibili. Intreaba-l pe tehnicianului tau daca foloseste o procedura anestezica si ia in considerare aceasta optiune pentru a evita cele mai neplacute momente. O astfel de operatiune ar putea dura de la doua la trei ore, in functie de culoarea si complexitatea modelului. Se poate sa ai nevoie de cateva retusuri sau reimprospatare a culorii, dar nu trebuie sa te gandesti ca vei petrece prea multe ore la salon.

Probleme in privinta conturului de ochi permanent

Procesul de aplicare a dermatografului permanent poate implica umflaturi, odata ce pielea din jurul ochiului este foarte sensibila. De asemenea, suprasolicitarea pielii va crea umflaturi, ceea ce va avea ca rezultat absorbtia culorii. Ingrijirea tatuajului cu dermatograf este maxima: vei avea nevoie sa aplici crema recomandata pentru cel putin o saptamana sau zece zile, pentru a pastra zona hidratata…

Cum se realizeaza un contur de ochi permanent – Video

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed