Home Extensiile de gene: ghid pentru incepatori

Extensiile de gene: ghid pentru incepatori

autor Elena Yvette
1,7K views 3 minute timp de citit

Extensiile de gene costa foarte putin in aceasta perioada dar trebuie sa stii ca sunt si avantaje si dezavantaje

Daca banii nu reprezinta o problema pentru tine, atunci e chiar usor sa ai si tu extensii de gene. Dar daca bugetul tau e mai limitat, trebuie sa te gandesti de doua ori inainte sa iti pui extensii de gene, pentru ca sunt destul de dificil de intretinut. Vorbeste cu un profesionist, intreaba pe cineva care deja are astfel de extensii, intreaba la saloane si abia apoi decide ce vei face.

Cum sa folosesti extensii de gene

Cat dureaza aceste extensii de gene?

Aceste extensii de gene se aplica cu un adeziv care se usuca destul de repede si astfel extensiile tale arata ca si cum ar fi naturale. In mod normal, extensiile cad cand iti cad genele tale naturale. Daca vrei sa dureze mai mult, trebuie sa le inlocuiesti pe cele care cad cam o data la 10 sau 15 zile.

O trecere in revista a extensiilor de gene

Extensiile de nurca sunt foarte populare in randul celebritatilor precum Kim Kardashian sau Madonna. Cand a aparut aceasta tendinta, celebritatile plateau chiar si $ 5000 pentru o aplicare. Acum, aplicarea unor gene de nurca costa $350. Se considera ca aceste extensii nu sunt obtinute prin ranirea animalelor.

Cum sa folosesti extensii de gene

Cat costa extensiile de gene?

Un set intreg poate costa $250. Retusarile ar trebui sa le faci la acelasi salon la care ti le-ai pus.

Cum le scoti?

Le poate scoate un profesionist sau se pot scoate acasa. Daca le scoti acasa, urmeaza pasii urmatori:

  • Spala-ti fata, umple un bol cu apa fierbinte si pune-ti fata deasupra lui tinand un prosop peste cap timp de 10-15 minute.
  • Aburul va slabi extensiile. Apoi aplica un disc demachiant inmuiat in ulei de masline pe ochi. Astfel, extensiile de vor desprinde.
  • Daca aceasta metoda nu functioneaza, trebuie sa apelezi la un specialist…

Cum sa folosesti extensii de gene

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed