HomeFRUMUSETEMachiaj Machiaj de seara cu extensii de gene

Machiaj de seara cu extensii de gene

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/02/Machiaj-de-seara.jpg

De când femeile se implică tot mai mult în fiecare trend, învaţă tot mai multe despre eleganţă şi cum să aibă un look cât mai feminin la fiecare eveniment. Cel mai uşor mod de a realiza asta este prin încercarea de noi metode de machiaj de seara cu extensii de gene ca o chestiune de stil şi ca o schimbare acceptabilă în doar câţiva paşi simpli.

Machiaj de seara

Aceste extensii de gene au devenit un look minunat pe care femeile şi adolescentele tânjesc să îl aibă. Aceste extensii de gene oferă un look feminin folosind cele mai simple contururi şi umbre, dar şi accesorii de cristal lipite. Extensiile vin în mai multe culori, în principal maro şi negru. Ele oferă un look festiv cu ocazia sărbătorilor şi se potrivesc de minune cu toate costumațiile şi rochiile de seară.

extensii de gene

Mărgelele pentru ochi vin sub forma unor perle şi cristale mici pe care le poţi lipi în jurul ochilor sau pe gene pentru a obţine o operă de artă minunată. Astfel de mărgele pot fi folosite cu sau fără extensii de gene, machiaj sau contururi pentru ochi datorită feminităţii pe care o oferă. Unele femei folosesc sclipici pentru ochi sau sclipici simplu pe care îl lipesc în jurul ochilor în forme artistice…

margele pentru ochi

Aceleaşi trei idei pot fi aplicate şi pe restul corpului, dar de cele mai multe ori se regăsesc pe faţă şi gât, pentru a completa astfel efectul machiajului cu extensii de gene.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed