Sfaturi in materie de machiaj pentru toamna 2017


384
loading...

Fii la moda in aceasta toamna tinand cont de sfaturile noastre in materie de machiaj! Creeaza un machiaj fantastic inspirandu-te de pe marile podiumuri de moda.

Sfaturi in materie de machiaj pentru toamna 2016

Accentueaza-ti trasaturile cele mai frumoase, fii foarte atenta in ceea ce priveste pielea ta si cumpara numai produse cosmetice de calitate.

Indiferent ca alegi un machiaj clasic sau unul mai indraznet, trebuie sa tii cont de tonul pielii tale si de culoarea ochilor cand alegi culorile.

Ten perfect
Pentru a crea acest efect vizual, foloseste un fond de ten mai inchis sau pudra de fata pe marginile exterioare ale ei. Nuanta mai inchisa trebuie sa fie aplicata pe linia parului, pe langa urechi si sub barbie. Apoi foloseste o nuanta mai deschisa pe centrul fetei. Folosind aceasta tehnica te asiguri ca vor fi evdentiate trasaturile tale cele mai frumoase. Pentru a uniformiza culoarea, foloseste un burete potrivit sau degetele.

Marirea ochilor
Vrei cu disperare ca ochii tai sa para mai mari? Atunci fii atenta la ce urmeaza:
Foloseste un dermatograf alb sau unul intr-o culoare nude pe pleoapa de jos. Pentru un plus de efect, foloseste si un fard de ochi in aceeasi nuanta.

Aplicarea fardului de obraz
Daca vrei sa iti evidentiezi pometii foloseste un rosu sau rosu de burgundia ca fard de obraz. Aceste nuante se potrivesc oricarui tip de piele…

Sfaturi in materie de machiaj pentru toamna 2013

Lifting pentru sprancene
Secretul acestei tehnici este folosirea unui iluminator de culoarea sampaniei chiar deasupra liniei sprancenelor. Astfel, sprancenele tale vor arata instantaneu superb!

Ondularea naturala a genelor
Onduleaza-ti natural buzele folosind o lingura. Tine-o pe gene si aplica rimelul. Genele vor lua forma lingurii. Ondulatorul le de gene e istorie!

loading...