HomeFRUMUSETEMachiaj Sfaturi pentru machiajul L’Oreal de la James Kaliardos

Sfaturi pentru machiajul L’Oreal de la James Kaliardos

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 916 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/09/Sfaturi-pentru-machiajul-L’Oreal-de-la-James-Kaliardos.jpg

Fii pregatita pentru o schimbare dramatica cu machiajul L’Oreal, cu ajutorul sfaturilor lui James Kaliardos. Actualizeaza-ti abilitatile de aplicare si trusa de machiaj cu produse si instrumente cosmetice de prima clasa.

Sfaturi pentru machiajul L’Oreal de la James Kaliardos

James Kaliardos este unul dintre cei mai talentati cosmeticieni din lume. Expertul frumusetii are sansa sa lucreze cu celebritati precum Kate Winslet, Madonna si Beyonce. Acum este un consultant creativ pentru L’Oreal Paris si aplica trucuri de machiaj celor mai moderne femei. Daca esti gata sa faci schimbari in rutina ta de machiaj, citeste urmatoarele sfaturi, pe care le poti folosi in machiajul tau zilnic.

Trucul anticearcanului

Pregateste-ti pielea pentru o sedinta de machiaj curatand tenul de celulele moarte prin exfoliere. Foloseste anticearcan pentru a crea baza perfecta pentru machiajul tau. Aplica o cantitate mica din aceasta substanta sub ochi si in colturi, pentru a da un efect de ridicare. Mai mult, poti folosi anticearcanul in jurul nasului, al gurii si pe barbie. Concentreaza-te pe zonele centrale, pentru a crea un efect natural. Foloseste degetele pentru a amesteca produsul in piele.

Trucul fondului de ten

James Kaliardos spune ca este intelept sa aplici fondul de ten, „picatura cu picatura”. Foloseste degetele pentru a aplica produsul sub ochi si concentreaza-te pe centrul fetei, incat aceasta este zona in care apare decolorarea sau roseata. Aplica unele picaturi pe barbie, in jurul narilor si al gurii. Secretul unei aplicari perfecte este sa aplici produsul catre margini si sa ai o cantitate foarte mica pe limitele fetei. Plaseaza o cantitate mica de fond de ten pe pleoape pentru a-ti pregati tenul pentru machiajul ochilor.

Trucul autobronzantului sau al pudrei

James Kaliardos ofera si trucul aplicarii autobronzantului, pentru a sculpta si a adauga dimensiune fetei. Aplica o cantitate mica de autobronzant pe obraji.

Apoi, foloseste pudra pentru a amesteca si a defini trasaturile. Plaseaza o cantitate mica de produs sub ochi, in partile nasului si pe barbie. Pastreaza stralucirea tenului cu aceste trucuri.

Trucul fardului de obraz

Foloseste fard de obraz pentru a adauga tenului tau o stralucire sanatoasa si radianta.

Foloseste o pensula cosmetica pentru a aplica o cantitate mica de fard de obraz pudra sau crema pe pometi, dar este foarte important sa te concentrezi asupra celor mai inalte sectiuni. Foloseste miscari circulare pentru a amesteca bine formula in piele.

Trucul fardului

Kaliardos dezvaluie cateva trucuri pentru a face ochii mai proeminenti. Mai intai ia o paleta de trei culori si alege nuanta medie pentru a acoperi pleoapele. Incepe aplicarea din coltul interior si mergi catre sectiunile exterioare de sus pana la cute. Continua cu nuanta mai inchisa si aplic-o de-a lungul liniei de sus si de jos a genelor, in sus pentru a adauga definire ochilor. Poti aplica o cantitate mica de nuanta mai inchisa catre cute, pentru a da profunzime. Adauga dimensiune ochilor prin aplicarea nuantei mai luminoase in coltul interior al ochilor.

Trucul deramtografului si al rimelului

Foloseste un dermatograf pentru a crea impresia de gene mai groase. Aplica dermatograful cat mai aproape de linia genelor de sus. Concentreaza-te sa creezi o linie subtire, lasand pielea naturala. Completeaza machiajul ochilor cu rimel! Foloseste fardul de obraz pentru a adauga definire…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed