HomeFără categorie Fiica lui CRBL, afaceristă de mică. Câți bani a câștigat la doar 6 ani

Fiica lui CRBL, afaceristă de mică. Câți bani a câștigat la doar 6 ani

autor Elena Yvette
824 views 2 minute timp de citit

Fiica lui CRBL le calcă pe urme părinților ei. Deși are doar șase ani, aceasta a făcut prima sa afacere din care a câștigat și ceva bănuți.

fiica-lui-crbl-afacerista-de-mica-cati-bani-castigat-la-doar-6-ani

Deși este fetiță, Alessia nu ezită să se uite la filme cu Batman și alți eroi. Așa că și-a luat părinții și au mers împreună la cinema pentru a vedea „Lego Barman: filmul”. La ieșirea de la film, ea și tatăl ei au acordat un scurt interviu, unde au vorbit despre relația pe care o au.

„Știm cam toate desenele animate cu fetițe sau despre fetițe, cu prințese sau tot ce înseamnă, dar vezi că mergem și la astea de băieți, ca să zic așa, atât timp cât a auzit fii-mea că este vorba despre Lego, mai ales că-l știa pe Batman, am zis să venim”, a spus CRBL pentru Libertatea.

Alessia, fiica lui CRBL, a intrat deja în lumea afacerilor. Deși are doar șase ani, iar prioritatea ei este școala, și-a câștigat deja primii bani de buzunar și știe exact pe ce îi va cheltui. Aceasta a făcut prima ei afacere și nu cu oricine, ci cu Zâna Măseluță. 100 de lei a primit Alessia în schimbul dinților de lapte.

„Când mi-au căzut dinții, i-am dat Zânei Măseluță și mi-a dat… 100 lei pe ei. De toți banii o să-mi cumpăr jucării”, a declarat fiica lui CRBL.

Artistul este mândru de fiica lui, care pare să fi împrumutat din carisma lui, și spune că este pregătit dacă cea mică va dori să apeleze la produse de make-up. „Pentru vârsta asta sunt pregătit să o văd cu machiaj, cu ojă, pentru mai târziu nu vreau să mă gândesc deocamdată. Dar acum e bine”, a precizat CRBL.

Se pare că Alessia și tatăl ei au o relație foarte apropiată și se înțeleg foarte bine, iar cum suntem în perioada vacanței, cei doi sunt de nedespărțit. „Ne distrăm în vacanță. Tati e cel mai distractiv”, a spus fiica lui CRBL…

„Așa e. Facem toate lucrurile împreună. Facem gimnastică împreună acum, mai dansăm, ne mai alergăm”, a completat artistul.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed