HomeFRUMUSETEModele de unghii Modele de unghii colorate de vara care te vor scoate in evidenta

Modele de unghii colorate de vara care te vor scoate in evidenta

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,5K views
Modele-unghii-colorate-de-vara in Modele de unghii

Cand vine vorba de aranjarea unghiilor intr-un stil perfect folosind cele mai moderne lacuri de unghii, posibilitatile sunt nesfarsite, dar asta este partea cea mai dificila a alegerii produselor pentru manichiura. Daca esti in pana de idei, arunca o privire asupra urmatoarelor modele de unghii colorate de vara si inspira-te pentru noua sedinta de manichiura!

Modele unghii colorate de vara

Exista numeroase metode de a crea modele unghii colorate de vara, incat artistii si entuziastii au contribuit la descoperirea unor modele unghii colorate de vara noi si inovatoare, pentru ca nimic nu este imposibil, iar avantajele aduse de aceste posibilitati nesfarsite sunt umbrite de dificultatea de a alege un stil atat modern, cat si potrivit unei personalitati, asadar, daca nu mai ai idei de unghii de vara, rasfoieste ideile noastre!

Modele unghii colorate de varaModele unghii colorate de vara

Unghiile bine sculptate au devenit o necesitate indiferent de sezon, iar in timp ce sezoanele reci solicita modele unghii mai simple, vara se poarta modelele salbatice, care sa iasa in evidenta. In aceasta vara, simplitatea ar trebui sa iasa din vocabular, cand vorbim despre manichiuri, asadar arunca o privire peste urmatoarele modele de unghii colorate de vara.

Modele unghii colorate de varaModele unghii colorate de varaModele unghii colorate de varaModele unghii colorate de vara

unghii colorate de varaunghii colorate de varaModele unghii colorate de vara

Doua dintre modelele care si-au facut prezenta in acest sezon sunt bulinele si imprimeurile animale, deci fii creativa si da un aspect indraznet unghiilor tale, folosind unul dintre aceste detalii. Bulinele dragute pot fi usor create folosind un instrument pentru punctat (sau o scobitoare), ori puncte de sclipici supradimensionate, in timp ce imprimeurile animale pot fi obtinute folosind o pensula subtire si doua nuante preferate. Cel mai popular imprimeu animal din aceasta vara este cel de leopard si poate fi creat folosind tonuri de negru/alb sau culori varatice, incat orice metoda poate aduce rezultate fabuloase, asadar alege imprimeurile animale si scoate la iveala latura ta salbatica prin manichiura stilata.

Modele unghii colorate de varaModele unghii colorate de vara

Modele unghii colorate de varaModele unghii colorate de vara

Toate aceste modele de unghii colorate de vara stralucitoare care infatiseaza simetria se potrivesc perfect femeilor care vor unghii elegante cu putina indrazneala, asadar potriveste nuante cremoase cu lacuri sclipitoare si aplicatii, incat nimic nu este prea mult in aceasta vara. Pietrele sunt usor de aplicat pe oja umeda si pot da intr-o clipa o doza de stil unei manichiuri simple. Alte accesorii ca penele (plasate intre straturile de lac/gel) sau aplicatii florale 3D sunt si ele alegeri perfecte de luat in considerare pentru o manichiura hipnotizanta, asadar indrazneste sa experimentezi detalii si modele variate!

Modele unghii colorate de varaModele unghii colorate de varaModele unghii colorate de varaModele unghii colorate de vara

Daca ceea ce cauti este ceva mai romantic sau flirtant, o manichiuta florala sau pastelata este intotdeauna o idee buna de luat in considerare, umbrele dragute create folosind un buretel cufundat in culoare sau imprimeuri stilate create utilizand autocolante, oja acrilica sau aplicatii…

Alege stilurile hipnotizante pentru degetele tale in aceasta vara si pregateste-te sa primesti multe complimente!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed