HomeStiri Mondene Cum a scăpat Nicoleta Luciu de celulită? Secretul a fost dezvăluit chiar de vedetă!

Cum a scăpat Nicoleta Luciu de celulită? Secretul a fost dezvăluit chiar de vedetă!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
luciu2-1 in Stiri Mondene

Este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, chiar dacă are patru copii. Dar cum reușește să se mențină mereu în formă? Pe lângă grija pentru alimentație, Nicoleta Luciu mai aplică și câteva tratamente pentru ca pielea ei să arate bine tot timpul.

luciu2-1

Nicoleta Luciu a reușit să scape de celulită, iar acum vrea să împărtășească și cu fanii secretul ei. Așa că vedeta a postat pe blogul personal rețeta pentru a scăpa de pielea cu aspect de coajă de portocală.

„Pentru cele care se confruntă cu această problemă, am o reţetă simplă, pe care am folosit-o ani la rând şi care a dat roade vizibile. Tot ceea ce vă împărtăşesc, vă împărtăşesc din propria mea experienţă! Pentru că nu ne permitem să mergem întotdeauna la Spa sau la salon pentru diverse împachetări, atât din cauza programului, cât şi din considerente de buget, desigur, putem să ne împachetăm singurele acasă! O putem face când vrem, la orice oră şi în orice zi, fără să fim constrânse de mersul la salon”, a scris vedeta pe blogul personal.

„Ai nevoie de 200 ml de ulei de cocos/susan, 50 picături ulei esenţial de lămâie, 50 picături ulei esenţial de mandarin, 50 picături ulei esenţial geranium, 50 picături ulei esenţial de lavandă şi folie alimentară. Amestecăm uleliurile şi le aplicăm pe piele acolo unde avem veşnica problemă cu aspectul de «coajă de portocală». Masăm uşor, astfel încât să activăm porii şi să permitem compoziţiei să patrundă în adâncimea pielii. Împachetăm zona cu… folie alimentară şi lăsăm amestecul să acţioneze peste noapte”, a mai spus Nicoleta Luciu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed