HomeFRUMUSETESfaturi pentru mirese 10 idei creative de cadouri de logodna

10 idei creative de cadouri de logodna

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
cadouri-de-logodna in Sfaturi pentru mirese

Desi eticheta nu cere sa cumparati un cadou de logodna decat daca sunteti membri ai familiei sau prieteni foarte apropiati, este totusi un gest frumos.

cadouri de logodna

Trebuie sa aveti grija sa achizitionati si sa oferiti unul care sa placa atat ei, cat si lui, sa fie un cadou de cuplu.

1.Un ghid de planificare a nuntii

Asa cum vor avea sa descopere mirii, planificarea nuntii nu este un lucru chiar atat de usor pe cat ar parea. De aceea, un asemenea ghid le va fi de mare ajutor, iar ei vor aprecia gestul foarte mult.

2.Un album foto

Cu un asemenea cadou, cu siguranta ca nu veti da gres. Fotografiile de logodna si mai tarziu cele de nunta devin amintiri nepretuite, adevarate comori ale familiei nou intemeiate. Ce poate fi mai frumos decat un album frumos, de inspiratie vintage, in care noii insuratei sa isi pastreze simboluri ale iubirii lor vesnice?

3.Pahare de sampanie

Un alt cadou care va merge la sigur este setul de pahare de sampanie. Elegante, frumoase, cu numele lor gravate sau numai cu initialele, acestea le vor aminti mereu de iubirea lor puternica si nemuritoare.

4. Cadouri personalizate

Un ale gen de cadouri minunate pentru viitori miri poate fi o fotografie a celor doi, printata pe un cadou personalizat: cani, tricouri, magneti pentru frigider sau chiar etichete speciale, personalizate, pentru ciocolate sau sampanii.

5. Cosuri –cadou

Mirii vor aprecia un cos cu cadouri. Fie ca sunt fructe sau dulciuri sau chiar ambele, fie ca sunt cosuri cu produse elaxante de ingrijire corporala, cu siguranta vor fi apreciate. Nu veti da gres cu niciunul dintre ele. Uleiurile de masaj, de aromoterapie, CD-uri cu muzica relaxanta sau chiar un cos cu bunatati sunt daruri incantatoare pentru cei doi, care, dincolo de placerea pregatirii nuntii, pot experimenta in mod neasteptat stresul dat de acestea.

6. Bilete la spa

Biletele la spa pentru cuplu sunt niste cadouri extraordinare. Cuplul are ocazia sa petreaca o zi minunata impreuna, departe de stresul cotidian sau de cel dat de nunta. In plus, anumite tratamente se pot dovedi minunate pentru pielea miresei, inainte de evenimentul special.

7.Bilete pentru sporturi extreme

Daca mirii sunt iubitori ai sporturilor extreme, atunci sigur vor aprecia cadoul vostru. Vor avea ocazia sa savureze momente placute, distantandu-se de orice grija.

Daca acestia nu practica de regula aceste sporturi, atunci darul vostru poate reprezenta o provocare, asa cum este si viitoarea lor viata impreuna.

8. Cadouri hazlii

Pentru un cuplu jucaus, puteti opta pentru cadouri hazlii. Carti despre nunta, tricouri cu imprimeuri glumete sau chiar manuale pentru dormitor. Se vor distra impreuna citind sau purtand aceste obiecte.

9. Ceas sau calendar

Un ceas sau un calendar pot reprezenta un dar minunat. Dar nu orice fel de ceas sau calendar, ci unele care sa numere zilele si orele pana la marele eveniment. Este la fel de distractiv pe cat este si de util. Uneori este bine pentru miri sa le reaminteasca cineva sau ceva cat mai este pana la marele eveniment.

10. Povestea iubirii lor

Puteti sa va surpindeti prietenii sau rudele cu o poveste a vieii lor. Aveti la indemana mai multe modalitati. Puteti realiza un album cu diferite poze, cu explicatii, sau puteti realiza o prezentare power point pe care sa o aratati la petrecerea de logodna, surprinzand-i placut.

Puteti realiza un album vintage, care sa cuprinda momente-cheie ale povestii lor de iubire….

Sau, daca vreti ceva si mai extravagant, puteti da comanda de un banner pe care sa il postati in fata locuintei lor. Vor fi incantati atat ei, cat si… vecinii lor!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed