HomeFRUMUSETESfaturi pentru mirese 7 dintre cele mai frumoase modele de inele de logodna

7 dintre cele mai frumoase modele de inele de logodna

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,9K views
7-dintre-cele-mai-frumoase-modele-de-inele-de-logodna in Sfaturi pentru mirese

Fiecare femeie viseaza ca inelul de logodna, cel primit de la cel iubit, sa fie cel mai frumos din lume.

7 dintre cele mai frumoase modele de inele de logodna

Unul dintre cele mai frumoase modele este din platina, cu un diamant mare, rotund, central, montat pe un inel simplu, unic, pavat cu diamante mici, rotunde, pe intregul inel.

Inel de logodna cu diamant

Diamantul central este multifatetat, de o stralucire grozava. Inelul pare o adevarata raza de luna, care imprastie in jur o stralucire alba, dar atat de aducatoare de fericire.

Din colectia Monique Lhuillier se remarca inelul dublu, rasucit de doua ori, pavat cu mici diamnate, pana la partea centrala in miloc treneaza un diamant mare, oval, inconjurat de o banda de diamante mai mici. Este un inel bogat, plin de semnificatii.

Inel de logodna cu diamant

In unele culturi, inelul cu rasuciri duble este un semn al iubirii ingemanate, puternice, menite sa fie pe viata. Reprezinta aproape un talisman al dragostei vesnice, iar cele care il vor primi se vor bucura de mai multe ori: este o piesa de valoare, este foarte frumos si are o semnificatie aparte, aducatoare de noroc.

Absolut remarcabil este si inelul din aur alb, de 14k. In centru, troneaza un impresionant diamant patrat, mutifatetat, montat pe un inel aparent simplu, dar care prezinta in partea superioara, deoparte si de alta a diamantului mare, doua semne ale infinitului sau doua opturi, pavate si ele cu diamante, mai mici.

Inel de logodna diamant si aur alb

Celor carora le place sa descopere sensuri ascunse vor fi foarte incantate de acest inel. Ce poate fi mai potrivit pentru un inel de logodna decat introducerea acestor simboluri? Reprezinta un angajament al iubirii vesnice, pana la… infinit. Iar diamante ii vor spori valoarea materiala, devenind si un material bun, de seama, nu numai unul sentimental.

Un alt model la fel de atragator este si inelul realizat din aur galben, cu diamante mai micute, montate pe verigheta, si unul mare si rotund in centru. Aurul galben, care a tronat decenii in materia inelelor de logodna si a bijuteriilor in general, revine in forta. Combinatia cu diamantele face ca inelul sa fie si mai stralucitor, in ciuda simplei aparente. Argintiul lunii si galbenul soarelui par a se imbina in acest inel, ca un contract intre zi si noapte, potrivit unei asemenea ocazii.

Inel de logodna din aur

Daca nu va place combinatia cu aur galben, puteti pastra stralucirea de argint cu un inel mai impozant, din platina, cu montura de diamante mici pe verigheta si cu unul central, rotund, inconjurat de o banda de diamante mici, rotunde si ele. Piatra centrala atrage instantaneu atentia, iar cele mici sporesc eleganta.

Inel de logodna cu diamante

Tot din colectia Monique Lhuillier remarcam un inel simplu, din platina, cu verigheta simpla si un diamant central, rotund, multifatetat. Simplitatea sa este foarte atractiva si misterioasa. Merge de minune pentru o femeie care iubeste delicatetea.

Inel de logodna simplu

Un inel cu totul aparte este cel cu diamant patrat, montat in partea centrala a unei verighete pavate cu o combinatie de diamante si safire. Acestea din urma dau o pata de culoare unui model clasic, transformandu-l intr-o piesa moderna, personalizata…

Inel de logodna cu diamante si safire albastre

Atat albul, cat si albastrul sunt simboluri ale puritatii. Dualitatea duce cu gandul la imbinare. Desi inelul este simplu, aceasta combinatie duce cu gandul la iubire, dragoste, uniune.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed