HomeMODA Afla tendintele toamnei 2017 – Ce se poarta in acest sezon

Afla tendintele toamnei 2017 – Ce se poarta in acest sezon

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 777 views
tendintele-toamnei-2017 in MODA

Catifeaua este în trend încă de anul trecut, dar toamna 2017 aduce și elemente noi, precum sacourile cu umerii accentuați, inspirate din moda anilor ’80.

tendinte moda toamna 2017

În materie de modă, trebuie acordată o atenție deosebită în această perioadă, deoarece trecerea de la sezonul cald la cel rece să nu fie atât de vizibilă.

Catifeaua

Catifeaua

Catifeaua a fost considerată întotdeauna pretențioasă, și pe bună dreptate. Alege să porți o fustă sau un top din acest material și vei atrage instant priviri. În acest sezon poți opta pentru încălțămintea de catifea. Vei arăta minunat într-o pereche de pantofi cu toc sau ghete de o culoare puternică. O soluție pentru acest sezon este și poșeta din catifea.

Roșul puternic

Roșul puternic

Culoarea acestui sezon este roșul aprins. Nuanțele puternice de roșu inspiră intensitate și pasiune. Dacă vrei să fii în centrul atenției în această toamnă, alege să porți un top cu volane de nuanța roșu rubin și cu siguranță vei arăta minunat!

sacouri toamna

Sacourile inspirate din anii ’80

Această toamnă aduce cu ea elemente noi în materie de fashion. După o lungă pauză, sacourile cu umerii accentuați revin în trend. Ca să arăți impecabil, alege să porți un model de sacou ceva mai lung și nu vei da greș.

Imprimeuri florale în tonuri închise

Imprimeurile florale în tonuri închise

Dacă vara se purtau imprimeurile florale stridente și foarte colorate, toamna aduce o schimbare. Imprimeurile florale de nuanțe închise sunt în trend acest sezon. Hainele de această natură te vor ajuta să emani un aer vintage interesant. Alege tonurile de mov închis sau albastru și vei arăta perfect.

Pantaloni sport

Pantalonii sport

Nu sunt niște pantaloni pe care îi poți purta neapărat atunci când faci sport. Mai degrabă, aceștia reprezintă o combinație între pantalonii largi și cei de tip retro.
Oricum ar fi, acești pantaloni sport sunt “pe val” această toamnă. Sunt piesa perfectă a unui look casual. Ai mare grijă la accesorizare!

Pantofii statement

Pantofii statement

Această toamnă aduce cu ea elemente noi în materie de modă. Pantofii statement nu trebuie să lipsească din garderoba ta în această toamnă. Modelul cu paiete pare cel mai potrivit. Trebuie purtați cu ținute cât mai simple cu putință, pentru a fi puși în evidență…

Pantalonii cu talie înaltă, plisată

Acești pantaloni pun în evidență cea mai subțire zonă a taliei, tocmai de aceea nu trebuie să lipsească din garderoba ta în această toamnă. Pantalonii cu talie înaltă și plisată sunt inspirați din moda anilor ’80.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed