HomeMODA Colectia BSK de Bershka 2013

Colectia BSK de Bershka 2013

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 915 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/06/Colectia-BSK-de-Bershka-2013.jpg

Colectia BSK de Bershka 2013 iti va aduce o multime de motive sa iti doresti sa o cauti la cel mai apropiat magazin, care vinde produsele firmei. Exista cateva imagini care capteaza sezonul de vara si putem spune ca firma spaniola a stapanit arta in cele mai noi imagini. Cu vacanta de vara pe urmele noastre, suntem nerabdatoare sa ne agatam de cele mai tari piese ale sezonului si   sa transformam aceste luni in cele mai elegante! Noua colectie Bershka aduce cateva piese in atentia noastra.

O parte din colectia BSK de Bershka 2013 reprezinta alura care definieste noile tinute. Ultimul lucru pe care il vrei in vara asta este sa petreci mult timp aranjandu-te. Zilele calde cauta tinute simple, fara batai de cap. Noile tinute dovedesc o teorie bine testata: piesele de blugi sunt esentiale in garderoba oricarei fete, mai ales fustele, cele mai ravnite piese de sezon. De la pantaloni scurti la jachetele de vara, aceste creatii de blugi sunt campioane, cand vorbim de versatilitate, oferind o multime de posibilitati.

Colectia BSK de Bershka 2013

Imaginile simple pot fi acelea care sunt cele mai memorabile. Poate parea ca o exagerare, dar noua colectie Bershka sustine teoria cu diferite combinatii dragute, pe care merita sa le incerci.
In afara de hainele din blugi, firma vine si cu piese adorabile, care pot deveni centrul atentiei. Te simti romantica? Piesele cu imprimeuri florale adaugate amestecurilor va aduce aspectul dorit.

Colectia BSK de Bershka 2013

Vibratia relaxata a tinutelor vine si de la modul in care acestea sunt accesorizate. In unele cazuri, o pereche fabuloasa de sandale pot fi tot ce ai nevoie. Cauti un aer mai distractiv? Ce-ai zice sa investesti intr-o palarie Fedora, pentru o vibratie eleganta? Foloseste aceste idei distractive, pentru a-ti schimba imaginea in acest sezon.

Colectia BSK de Bershka 2013Colectia BSK de Bershka 2013

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed