HomeMODA Colectia Carolina Herrera 2014

Colectia Carolina Herrera 2014

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/06/Colectia-Carolina-Herrera-2014-334x252.jpg

Colectia Carolina Herrera 2014Se vorbeste de imprimeuri pentru colectia Carolina Herrera 2014. Designer-ul nu s-a intimidat niciodata in etalarea preferintei pentru imaginile feminine si noua linie nu este o exceptie, fiind completata de rochii elegante, ce prezinta un amestec de elemente clasice si moderne. Noile oferte romantice, moderne si incredibil de stilate, sunt un caz convingator in atingerea efectelor romantice, pentru noua garderoba de sezon.

Concentrarea pe alegerile geometrice este perceputa in noua colectie. Motivele geometrice apar pe diferite piese din noua linie. Modelele cu dungi, zig-zag-urile, motivele colorate sunt doar cateva dintre optiunile oferite de acest domeniu. Modelele inflorate sunt incluse in forme variate in colectia Carolina Herrera. Fie ca vorbim de rochiile de cocktail, de seara sau alte alegeri stralucitoare, alura moderna rafinata a sezonului este usor perceputa.

Colectia Carolina Herrera 2014Colectia Carolina Herrera 2014Colectia Carolina Herrera 2014Colectia Carolina Herrera 2014

Noua colectie Caronlina Herrera este inspirationala pentru acelea care cauta alternative sofisticare cu un aer modern. Jocul cu proportiile si volumul sunt doua metode eficiente pentru a fi observata de fiecare data, iar noua linie aduce o multime de alegeri spectaculoase. Desi, firma evita alegerile stereotipice, dantela este inclusa in noua linie, pentru o alura rafinata si foarte delicata.

Colectia Carolina Herrera 2014Colectia Carolina Herrera 2014Colectia Carolina Herrera 2014Colectia Carolina Herrera 2014

Alegerile noului sezon adauga o noua definire conceptului feminitatii moderne, adaucand imagini inspirationale, care ies in evidenta si impresioneaza de la prima aparitie. Deoarece piesele sunt menite sa fie punctele focale, accesoriile sunt adaugate cu grija si pastrate la un nivel minim in cea mai mare parte.

Carolina Herrera 2014Carolina Herrera 2014Carolina Herrera 2014Carolina Herrera 2014Carolina Herrera 2014

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed