HomeMODA Colectia de genti MAWI

Colectia de genti MAWI

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 863 views
Colectia-de-genti-MAWI in MODA

Toamna este anotimpul perfect pentru drama si marca Mawi in mod clar exploateaza conceptul, aducand cateva alternative prin colectia de genti Mawi.

Colectia de genti MAWI

Plicurile Mawi sunt o reprezentare a directiei din acest an, anume piese care atrag privirea imediat ce ai patruns intr-o incapere.

Nu toata colectia de plicuri este invaluita in sclipici. Ar fi prea comun! Creatorul a onorat marca prin inserarea din plin a bijuteriilor, realizand un impact inalt si subliniind si mai mult rolul estetic al acestora.

Daca va hotarati sa purtati un astfel de plic, asigurati-va ca sunteti gata sa faceti fata intregii atentii care vine odata cu aceasta.

Colectia de genti MAWI

Cu un accesoriu de un asemenea nivel, pastrati restul tinutei cat mai simpla, minimalista. O nota de incredere va fi adaugata imediat ce purtati un plic asa de minunat ca unul Mawi.
Nu este nimic subtil in legatura cu plicurile din noua colectie Mawi. Exista numeroase variante, in functie de preferintele voastre.

In vreme ce iubitoarele impatimite de moda vor aprecia la maximum detaliile, cele care iubesc stralucirea in doze mai mici, vor aprecia acele alternative discrete ale colectiei.

Colectia de genti MAWI

Care sunt culorile in voga ale colectiei? Simplu: rosu, albastru, mov regal, auriu, argintiu sau chiar o combinatie a acestora, cu o multime de detalii care se potrivesc de minune trendului actual.

Daca optati pentru una dintre creatiile Mawi, acest lucru poate servi efortului vostru de a selecta o bijuterie potrivita…

Indrazniti sa purtati accesorii indraznete. E cea mai usoara cale de a face o impresie in moda. Inspirati-va si creati-va o infatisare deosebita!

Colectia de genti MAWIColectia de genti MAWI

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed