Colectia de primavara Bcbg Max Azria 2014

Share

Colectia de primavara BCGB Max Azria-2014 marcheaza un moment special in istoria modei. Anul viitor, casa va serba implinirea a 25 de ani de la deschidere, asa ca designerii au consultat arhivele, pentru a vedea care piese sunt atractive si in ziua de azi si pentru a se inspira in crearea unor noi tinute, in concordanta cu renumele firmei.

Colectia de primavara Bcbg Max Azria 2014

Noua colectie a fost atent analizata de vedete precum: Heidi Klum, Estelle, Selita Ebanks si Olivia Palermo.

Colectia BCGB Max Azria se focalizeaza pe siluete relaxate, pe piese practice, cu o nota masculina sicu influente boeme, ocazionale. Cu toate acestea, referitor la influentele din spatele tinutelor aparte, perspectiva asupra stilului este clara: usor de purtat si aspect sic, fara prea mare efort.

Colectia Bcbg Max Azria 2014

Au existat o multime de forme, mai ales in prima jumatate a colectiei si se parea ca era axata pe o stabilitate cromatica, cu doar cateva printuri animale, pentru un contrast subtil.

Pe masura ce prezentarea continua, lucrurile luau o intorsatura feminina. Intentia declarata a colectiei de primavara BCGB Max Azria-2014 era ,, sa facem femeile sa se simta frumoase’’, asa ca linia a inclus o multime de piese confectionate din materiale usoare, precum sifonul, matasea, cu imprimeuri florale, in culori pastelate.

Bcbg Max Azria 2014

Cateva detalii erau cu adevarat sexi: decolteurile in V,  accentele strategic dispuse, toate cu scopul realizarii unor tinute cu adevarat elegante, feminine, sexi, increzatoare si confortabile in acelasi timp.

In privinta accesoriilor, nu au existat prea multe surprize. In spiritul aspectului sic fara prea mult efort, accesoriile erau versatile si practice, mai degraba completand tinuta, decat sa devina ele insele puncte de interes.

Alegeri inspirate, coafuri de bun gust, machiaj natural – toate sunt element e care au contribuit la realizarea unor tinute frumoase, elegante, feminine, totul fara prea mare efort.

Colectia de primavara Bcbg Max Azriaprimavara Bcbg Max Azria 2014Colectia primavara Bcbg Max AzriaColectia primavara Bcbg Max Azria 2014Bcbg Max Azria spring 2014


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news