Colectia de toamna Tory Burch 2014

Share

Colectia de toamna Tory Burch 2014 aduce o multitudine de tinute notabile in lumina reflectoarelor. Pare putin cam timpuriu sa incepem sa ne gandim la moda toamnei 2014, dar merita sa aruncam o privire asupra noilor directii.

Colectia de toamna Tory Burch 2014

In acest sens, cea mai noua linie a casei de moda demonstreaza cu claritate preocuparea pentru modele. Colectia de toamna Tory Burch 2014 introduce aceste elemente, care vor deveni probabil ulterior omniprezente.

Mai mult decat in colectiile anterioare, cea prezenta este concentrata pe feminitate, dar nu in sensul obisnuit, desi motivele florale prezente pe unele dintre piese demonstreaza chiar acest lucru. Exista o varietate de rochii tari, de fuste, care merg in orice ocazie.

Colectia toamna Tory Burch 2014

Casa de moda s-a concentrat pe siluetele fine, pastrand combinatiile simple si placute. Din moment ce modelele tari au reusit sa atraga inca din start atentia, combinatiile acestea simple au un impact suficient de surprinzator.

Daca la o prima vedere feminitatea pare a domina colectia, nu sunt de neglijat nici accentele masculine. Astfel, retinem hainele de inspiratie militara, unele dintre cele mai androgine elemente ale colectie.

Colectia Tory Burch 2014

Cand vine vorba de accesorii, lucrurile sunt la fel de simple: pantofii pumps, purtati cu sau ara sosete, sau genti mici intr-una dintre culorile tinutei sau chiar curele foarte frumoase.

Chiar daca linia nu include piese sport, influentele din aceasta zona sunt totusi prezente.
Dat fiind faptul ca designerii intentioneaza sa isi diversifice paleta ofertelor, este de asteptat ca piese sport sa faca parte din colectiile viitoare, probabil in 2015.

Tory Burch 2014Tory Burch fall 2014Colectia Tory Burch toamna 2014Tory BurchColectia pentru femei Tory Burch 2014Colectia pentru toamna Tory Burch 2014


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news