Colectia Fendi toamna 2014

Share

Colectia de toamna 2014 marca Fendi este plina de creatii care fura privirile, greu de uitat. Pentru noua colectie, casa de moda de lux introduce accente geometrice, modele si proportii. Casa de moda italiana nu s-a focalizat niciodata pe subtilitate, iar noua colectie nu rupe traditia.

Colectia Fendi toamna 2014

Dincolo de detaliile uimitoare, care ne atrag atentia care mai de care, accentele grafice sunt in mod clar cele care ne retin atentia cel mai mult, cu dungile, modelele gradate sau petele de culoare.

Dupa ,,infuzia’’ de feminitate din colectia de primavara 2014, se pare ca atentia este indreptata acum spre notele masculine.

Fendi toamna 2014

Colectia include o multitudine de haine de blana, jachete de lana si chiar din piele, foarte moderne si extravagante. Casa de moda foloseste inspiratia masculina pentru a crea proportii interesante si a da o alura moderna noilor optiuni.

Desi la o privire scurta noile optiuni nu sunt decat minimaliste, casa aduce si cateva simple, care merita luate in seama.

Colectia Fendi 2014

Rochiile din colectie, lucrate pentru a fi cat mai versatile, sunt disponibile intr-o multitudine de culori, de neuitat.

Accesoriile sunt si ele de cea mai buna calitate.De asemenea, se remarca numeroasele posete, cu dungi sau cu imprimeuri animale, cateva modele impresionante de ghetute.

Toate sunt alegeri uimitoare, care pot deveni niste adevarate investitii.

Fendi 2014Fendi colectia toamna 2014fendi toamna iarnafendi iarnafendi iarna 2014colectia fendi iarna 2014Fendi fall 2014


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente