HomeMODA Colectia resort Donna Karan 2014

Colectia resort Donna Karan 2014

autor Elena Yvette
571 views 4 minute timp de citit

Colectia Donna Karan Resort 2014 a adus o doza de eleganta si modernitate. Cele mai noi creatii nu sunt definite de o anumita tema. Atrage atentia, insa, asupra unui set nou, de concepte precum: lungime, liniaritate, silueta. Focalizarea pe  aceste concepte determina aparitia unor creatii incredibil de atragatoare.

Colectia resort Donna Karan 2014

Spre deosebire de liniile anterioare, care se axau pe realizarea unor proportii futuriste, noua linie este mult mai concentrata pe alternativele usor de purtat, mult mai feminine. Piese precum jachetele din piele sau blazerele se combina cu piese cu aspect romantic.

Noua colectie a Donnei Karan abunda in rochii incantatoare, din materiale variate, cu o multitudine de detalii asimetrice, pentru un aspect modern, ce atrage instantaneu atentia.

Piesele monocrome sunt preferate datorita alurei elegante garantate. Cu toate acestea, si iubitorii printurilor pot gasi cateva piese care sa le atraga atentia.

Colectia Donna Karan 2014

O data in plus, preferinta pentru piesele moderne este demonstrata. Modelele sunt folosite ca accente in cea mai mare parte.

Colectia Donna Karan 2014 graviteaza in jurul negrului, albului si al tonurilor neutre, cu accente vibrante de rosu sau albastru, conferind pete contrastante de culoare.

Combinatiile de negru si auriu continua sa fie o alegere inspirata a noului sezon. Piese minimaliste devin o importanta sursa de inspiratie pentru aceasta perioada.

Donna Karan 2014

In termeni abstracti, devine destul de evident ca elementele abstracte continua sa domine.
In termeni de accente feminine, se pare ca hlamidele sunt  inca o optiune printre cele care cauta un aspect sofisticat.

Din moment ce colectia de primavara a Donnei Karan este concentrata pe o latura eleganta, minimalista, accesoriile sunt si ele minime. Pentru un aspect luxos, firma alege sa completeze tinuta cu niste simple sandale aurii sau cu niste cercei lungi.

Colectia Donna KaranDonna KaranDonna Karan colectia 2014Donna Karan colectia vara 2014Colectia 2014 Donna Karan

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..