Colectia Marks & Spencer toamna – iarna 2014

Share

Colectia Marks & Spencer toamna – iarna 2014 a fost de curand dezvaluita, incantandu-i pe iubitorii modei, in general, si pe cei ai firmei, in special, prin piesele cu totul deosebite.

Colectia Marks & Spencer toamna - iarna 2014

De remarcat ca noua colectie include optiuni care de care mai atractive pentru sezonul rece toamna – iarna 20143. Realizata in urma cercetarilor efectuate cu ajutorul clientilor, colectia se remarca prin stralucire si un stil aparte.

Cele care cauta tinute decente vor fi incantate de noua colectie Marks & Spencer toamna – iarna 2014, care pare a fi croita exact pe aceste principii. Colectia celebreaza femeia si formele sale, incluzand si cateva detalii androgine sau unele minimaliste, pentru o nota aparte de modernitate si conservatorism, in acelasi timp. Hainele de iarna sunt regandite intr-o maniera proaspata, practica si eleganta concomitent.

Colectia Marks & Spencer toamna - iarna 2014

Calitatea exceptionala si stilul increzator sunt principala preocupare a firmei. Haine clasice, dar in acelasi timp versatile si feminine, din piele luxoasa si insertii de blana ecologica, imprimeuri animale, modele cu broderii, rochii cu topuri din dantela, cu maneci lungi, decorate cu paiete sunt punctul de atractie al colectiei. Asteptarile au fost mari, dar firma s-a ridicat la nivelul asteptarilor.

Intre trasaturile moderne, speciale, ale colectiei, se numara si accesoriile. Coliere mari, bratari de inspiratie punk, pantofi pumps,  ochelari de soare retro, manusi de piele, colorate, spectaculoase pilcuri, saculeti colorati sau genti clasice, ghetute pana la glezna, toate completeaza tinuta, pentru o infatisare cat mai deosebita.

Colectia Marks & Spencer toamna - iarna 2014Colectia Marks & Spencer toamna - iarna 2014Colectia Marks & Spencer toamna - iarna 2014Colectia Marks & Spencer toamna - iarna 2014Colectia Marks & Spencer toamna - iarna 2014Colectia Marks & Spencer toamna - iarna 2014Colectia Marks & Spencer toamna - iarna 2014


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente