HomeMODA Colectia Zac Posen toamna 2014

Colectia Zac Posen toamna 2014

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 955 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/02/Colectia-Zac-Posen-toamna-2014.jpg

Colectia de toamna Zac Posen 2014 este plina de piese rosii, feminine si sofisticate.  Creatiile designerului sunt  o selectie uimitoare de piese nemaipomenite , cu alura romantica.

Colectia Zac Posen toamna 2014

Vorbind despre ultima sa colectie, creatorul afirma ca ea reflecta reinnoirea interesului pentru silueta, pentru grandoare, rafinament, grandoare, ceea ce defineste noua stralucire americana.

Cand vine vorba de a le face pe femei sa se simta stralucitoare, casa de moda reuseste intotdeauna sa prezinte rochii aparte, care pot deveni cu usurinta obiecte preferate ale femeilor.

Colectia Zac Posen 2014

Colectia exceleaza in categoria rochiilor de seara. Rochii cu volum, cu accente arhitecturale puternice, in tonuri minunate si cu o croiala pretioasa, aceste elemente pot fura cu usurinta orice privire.

Designerul a optat pentru o interesanta paleta de tonuri ale pietrelor pretioase, ca ametistul, sau tonuri neutre, cu cateva pete de culoare, pentru contrast.
Printre materialele preferate se numara satinul si organza. Croielile pe bie domina colectia.

Zac Posen toamna 2014

Daca in cazul rochiilor de seara designerul nu a precupetit nici un efort atunci cand vine vorba de detalii sau proportii, in cazul tinutelor de zi adopta o perspectiva mult mai subtila. Aceasta nu inseamna insa ca piesele sunt mai slabe calitativ.

Jachetele de tweed, fustele-creion, pantalonii largi sunt cateva dintre alternative pentru tinuta de zi.

Zac Posen 2014

Desi rochiile elegante sunt extrem de feminine, elemente de isnpiratie masculuina sunt totusi prezente.

Fiecare dintre combinatiile prezente in colectia lui Zac Posen sunt memorabile si dramatice, de aceea accesoriile, daca sunt folosite, sunt subtile.

Bijuterii discrete  sunt cele mai potrivite pentru aceste piese ale colectiei de toamna 2014 marca Zac Posen.

Zac Posen colectia toamna 2014Colectia Zac Posen pentru toamna 2014Zac Posen fall 2014Colectia de toamna Zac Posen 2014Colectia de toamna Zac Posencostum Zac Posen 2014Colectia pentru femei Zac Posen 2014

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed