Donatella Versace a primit un scaun realizat in onoarea ei

Share

Donatella Versace a primit un scaun realizat in onoarea ei. Versace a colaborat cu compania de mobila din Statele Unite, detinuta de Simon si Nikolai Haas, iar creatia acestora va fi expusa la Salone del Mobile 2013, care va avea loc la Milano.

Donatella Versace

„Atunci cand i-am cunoscut pe fratii Haas, am stiut ca vreau sa lucreze la un proiect special pentru mine. Aveau foarte multa energie si ideile lor erau indraznete, asa ca abia asteptam sa vad rezultatul final. Acum sunt foarte incantata cu ce a iesit. Interioarele au facut parte din gandirea mea inca de cand fratele meu Gianni a introdus pentru prima data mobilier in anii ’90. El a fost unul dintre primii designeri care a creat piese pentru locuinte, astfel ca atunci cand te gandesti la Versace, te gandesti la o lume intreaga, nu doar la un catwalk. Asa a fost intotdeauna Versace si din acest motiv design-ul interior continua sa ma fascineze si astazi”, a declarat Donatella Versace.

[articol „Donatella Versace”]

Scaunul este descris ca un tron futurist si a fost facut ca un fagure de miere cu insertii de piele neagra, menite sa exprime eleganta Donatellei Versace, care si-a aratat intentia de a investi in aceste scaune.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente