Miranda Kerr nu va parasi Victoria’s Secret

Share

S-a confirmat faptul ca Miranda Kerr nu va parasi Victoria’s Secret, in ciuda zvonurile care sustineau contrariul. Aceasta speculatie a aparut saptamana trecuta in presa din Statele Unite si era sugerat faptul ca modelul australian nu si-a innoit contractul in valoare de 1 milion de dolari cu brand-ul de lenjerie intima.

Miranda Kerr

„Miranda Kerr este unul dintre cele mai bune modele din istoria acestei afaceri si se stie faptul ca este si una dintre cele mai populare. Ea este o profesionista si orice zvon este pur si simplu fals. Chiar daca nu a mai aparut in presa internationala in ultimii ani, nu inseamna ca nu mai avem in plan sa nu lucram cu ea. De fapt, chiar abia am invitat-o sa paseasca pe catwalk-ul spectacolului de anul acesta si a acceptat incantata. Intotdeauna va fi un Inger Victoria pentru minte”, a tinut sa dezminta presedintele Victoria’s Secret, Ed Razek.

[articol „Miranda Kerr”]

Modelul lucreaza pentru brand-ul de lenjerie intima inca din 2006 si a fost aleasa sa poarte sutienul Fantasy Million, in valoare de 1 milion de dolari, la spectacolul din 2001, onoare pe care o primeste cate un singur inger al Victoriei in fiecare an. Aceasta mama foarte muncitoare are un baietel in varsta de 2 ani, Flynn, alaturi de sotul ei, celebrul actor Orlando Bloom.

Save


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news