Zac Posen a creat o rochie unica din aur de 24 de carate

Share

Zac Posen a colaborat cu Magnum, iar designer-ul il urmeaza pe Karl Lagerfeld, facand echipa cu compania de inghetata. Posen a creat o rochie unica din aur de 24 de carate, inspirata de cel mai nou produs al companiei, inghetata aurie, Magnum Gold.

Zac Posen Magnum

Rochia este evaluata la 1.5 milioane de dolari si va fi prezentata alaturi de un scurt metraj, in care joaca Joe Manganiello, alaturi de Caroline Correa, care va fi ecranizat la Festivalul de film Tribeca, de pe 18 aprilie.

„Irezistibila decadenta a inghetatei Magnum Gold va fi adusa la viata intr-un scurt metraj – As Good As Gold – de catre directorul Jon Cassar, castigator al unui premiu Emmy. Manganiello joaca rolul unui hot de bijuterii din aur, care se indragosteste de frumoasa, dar periculoasa Correa, pe care o vede in rochia din aur creata de Posen. In film acesta va vedea pe propria piele ca niciun pariu nu mai conteaza pentru o femeie care isi urmareste placerile ce sunt la fel de greu de obtinut ca si aurul”, a declarat directorul, Jon Cassar.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news