HomeMODA Rochii de mireasa pentru femei grase

Rochii de mireasa pentru femei grase

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 5,5K views
rochii-de-mireasa-la-moda-pentru-mirese-grasute-2018

Rochiile de mireasa marimi mari sunt la fel de elegante precum celelalte. Creatorii de moda au inclus in colectiile lor si rochii de mireasa pentru femei grase, asa ca fiecare mireasa, indiferent de marime, isi poate gasi o rochie pe potriva, conform dorintelor.

Rochii de mireasa la moda pentru mirese grasute 2018 in MODA

Rochii de mireasa pentru femei grase

Modelele de rochii de mireasa pentru femei grase variaza astazi si nu exista vreo restrictie in functie de silueta.

Rochii de mireasa pentru femei graseRochii de mireasa frumoase pentru mirese grasute 2018 Rochii de mireasa la moda in 2018 pentru grasute in MODA Rochii de mireasa pentru femei grase 2018 in MODA Rochii de mireasa la moda pentru mirese grasute 2018 in MODA Rochii de mireasa superbe pentru mirese grasute 2018 in MODA Rochii de mireasa pentru mirese plinute 2018 in MODA Rochii de mireasa pentru mirese grase 2018 in MODA

Majoritatea rochiilor de mireasa sunt lungi, pana la pamant, mai ales aceste rochii de mireasa pentru femei grase. Ele acopera toate aripioarele, din orice zona.

O rochie foarte draguta este realizata din tafta, nailon si elastan. Decolteul inalt, volane in zona tivului si bolero cu maneci trei sferturi sunt elementele-cheie. Acest minunat bolero este o piesa vestimentara luxoasa si de ajutor la orice tinuta. Rochia este prevazuta cu un brau decorat cu detalii fine.

Rochii de mireasa pentru femei grase

Toate aceste rochii de mireasa pentru femei grase sunt accesibile, dar daca aveti un buget redus, va puteti orienta spre magazine in locul colectiilor mai scumpe.

Aveti indrazneala sa fiti mai speciale?
Rochia cu aplicatii florale in partea de jos este potrivita unei mirese ce accepta o nota de romantism.

Rochii de mireasa pentru femei grase

Veti arata ca o zeita greceasca, in aceasta rochie fara maneci. Corsajul este realizat din material elastic, bustul fiind creat manual. Veti arata splendid!

Rochii de mireasa pentru femei grase

Aceasta rochie are o broderie minunata, romantica, fiind o piesa deosebita, de neuitat.

Rochii de mireasa pentru femei grase

Rochii de mireasa pentru femei grase

Pietre stralucitoare, dar si un stil confortabil, se vor intalni in aceasta minunata rochie, frumos accesorizata cu cristale montate manual. Veti fi asemenea unor regine!

Rochii de mireasa pentru femei grase

Va veti simti confortabil, chic, fabulos, in aceasta rochie ce taie rasuflarea privitorilor, care ar merge de minune la o nunta pe plaja, de exemplu.

Rochii de mireasa pentru mirese grase 2018 in MODA Rochii de mireasa pentru mirese grasute 2018 in MODA Rochii de mireasa superbe pentru mirese plinute 2018 in MODA Rochii de mireasa superbe pentru mirese grasute 2018 in MODA

Rochii de mireasa pentru femei grase

Rochii de mireasa pentru femei grase

Rochiile marimi mai mari devin pe zi ce trece mai stilate, mai frumoase, mai atractive. Cu siguranta veti gasi, in multitudinea de oferte, rochii de mireasa pentru femei grase care sa va satisfaca in totalitate si sa va evidentieze partile frumoase ale trupului…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed