Home MODA Rochii de seara pentru femei plinute si scunde

Rochii de seara pentru femei plinute si scunde

autor Elena Yvette
324 vizualizari
Rochii de seara pentru femei plinute si scunde

Rochii de seară pentru femei plinuțe și scunde foarte elegante și cu stil.

Rochii de seara pentru femei plinute si scunde

Multe femei nu poartă rochii deoarece consideră că nu au un aspect fizic plăcut însă există foarte multe rochii de seară pentru femei plinuțe și scunde, rochii care să avantajeze corpurile acestora.

Rochiile de seară pentru femei plinuțe și scunde sunt de-a dreptul adorabile și pot fi confecționate din majoritatea materialelor textile.

Iată 8 tipuri de rochii de seară pentru femei plinuțe și scunde în care vei arăta nemaipomenit de bine:

Rochiile monocromatice

Rochiile care să prezinte o singură culoare sunt în general rochii de seară pentru femei plinuțe și scunde. Dacă rochia este mai lună va adăuga un plus de înălțime corpului femeii; rochiile monocromatice lungi sunt rochii ideale pentru femei plinuțe și scunde, punându-le în evidență corpul.

Rochii de seara pentru femei plinute si scunde negre

Rochiile de mătase

Rochiile de mătase sunt, de asemenea, o alegere ideală pentru un eveniment de seară, fiind rochii de seară pentru femei plinuțe și scunde care să le pună în evidență contururile datorită faptului că rochiile sunt confecționate din mătase (un alt element important în alegerea unei rochii de seară pentru o femeie plinuță și scundă este chiar materialul din care este realizată rochia respectivă).

În cazul în care nu găsiți o rochie care să dea efectul de alungire a corpului, apelați cu încredere la croitor, acesta va ști ce este de făcut în cazul unei rochii de seară pentru femeile plinuțe și scunde.

 Rochie de seara pentru femei plinute si scunde din matase

Rochiile cu despicătură pe picior

Un alt model de rochie de seară pentru femeile plinuțe și scunde este rochia cu despicătura pe picior; această rochie prezintă pliuri verticale, ceea ce ajută corpul femeilor scunde și grăsuțe să fie mult mai armonios. Așadar pe lista ținutelor se seară ar trebui să se includă și rochiile cu despicătură pe picior, mai ales pentru rochiile de seară ale femeilor plinuțe și scunde.

 Rochie de seara pentru femei plinute si scunde cu slit

Rochiile pe gât

Acest tip de rochie acoperă gâtul deținătoarei sale total sau parțial în funcție de modelul acesteia. Rochiile pe gât sunt alegeri ideale de rochii de seară pentru femei plinuțe și scunde. Acest tip de rochii creează un efect de alungire a gâtului.

Dacă ai gâtul puțin ridicat și ești plinuță, poți considera rochiile pe gât drept alegerea ideală de rochie de seară pentru femei plinuțe și scunde.

Rochiile de tip maxi

Rochiile de seară pentru femeile plinuțe și scunde sunt rochiile de tip maxi, deoarece acest tip de rochie poate fi purtat cu anumite accesorii precum colierele, care pot atrage atenția mult mai rapid asupra părții superioare a corpului; așadar dacă ești plinuță, nu ezita să alegi o rochie de seară de tip maxi, întrucât acest tip de rochie este indicat ca rochie de seară pentru femeile plinuțe și scunde.

 Rochie de seara pentru femei plinute si scunde de tip maxi

Rochiile cu dungi verticale

Rochiile cu dungi verticale sunt, de asemenea, rochii de seară pentru femei plinuțe și scunde fiind indicate datorită aspectului lor care oferă iluzia de alungire a corpului.

Rochie de seara pentru femei plinute si scunde cu linii verticale

Rochiile cu decolteu în V

În momentul când alegi o rochie de seară pentru o femeie plinuță și scundă, nu rata elementul decolteului care, de asemenea, joacă și el un rol destul de important, iar decolteul în V oferă iluzia lungimii, așadar oferă iluzia unui corp mult mai înalt. Rochiile cu decolteu în V sunt o alegere minunată de rochie de seară pentru femei plinuțe și scunde.

Dacă ești puțin plinuță și scundă, nu ezita în a purta rochii de seară elegante care îți pot pune în valoare corpul și pot ascunde în același timp micile imperfecțiuni ale acestuia. Cele de mai sus au fost doar câteva idei de rochii de seară pentru femei plinuțe și scunde pe care le puteți alege din multitudinea de rochii existente…

Rochie de seara pentru femei plinute si scunde 2 Rochie de seara pentru femei plinute si scunde 3 Rochie de seara pentru femei plinute si scunde 5 Rochie de seara pentru femei plinute si scunde 6 Rochie de seara pentru femei plinute si scunde 7 Rochie de seara pentru femei plinute si scunde 8 Rochie de seara pentru femei plinute si scunde 9

Rochie de seara pentru femei plinute si scunde 11

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!