HomeMODA Semnificatia culorilor la imbracaminte

Semnificatia culorilor la imbracaminte

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,6K views
Semnificatia-culorilor-la-imbracaminte in MODA

Toate femeile isi aleg haine in culori care le infrumuseteaza chipul si tenul, dar nu cunosc semnificatia culorilor la imbracaminte. Culoarea preferata nu apare intotdeauna in garderoba lor, daca aceasta nu le ajuta sa creeze o imagine potrivita.

Semnificatia culorilor la imbracaminte

Alegerea culorii se face in functie de imaginea pe care vrei sa o reflecti si care te ajuta sa te simti cat mai confortabil. Poti afla ce moda lansezi cu aceste culori pe care obisnuiesti sa le porti si ce spun acestea despre tine.

Negru

Conservatoare, dar sexy, stii ca negrul este o nonculoare adaptabila. Cand porti negru, arati mai slaba, ceea ce iti impulsioneaza stima de sine.

Roz

Traditional si fermecator, rozul este romantic. O combinatie de roz si negru este moderna pentru femeile care vor sa adauge mister imaginii lor feminine.

Rosu

Indrazneata si provocatoare, iti place sa fii in centrul atentiei. Rosul ilustreaza latura ta aventuroasa.

Albastru

Culoare a iubirii distractive si libere, albastrul caracterizeaza femeile multumite de starea lor interioara si de realizarile lor.

Portocaliu

Extravertit si curajos, portocaliul te ajuta sa iesi in evidenta. Nu iei viata in serios si iti plac noile provocari, avand tendinta sa iesi mereu in fata.

Galben

Intotdeauna optimista, esti atletica si adepta activitatilor in aer liber. Galbenul reflecta o personalitate vibranta si cu o intuitie minunata.

Alb

Acelea care prefera albul sunt adepte ale culorilor „sigure”, pentru o potrivire perfecta. Albul poate fi un accent minunat pentru un bronz inchis, profund, adaugand un aspect sexy acestei nonculori…

Verde

Daca iti place verdele, ai o frumusete naturala, pamanteasca. Desi putin incapatanata, esti o persoana admirata, careia ii place sa se distreze.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed