HomeMODA Stilistul cantaretei Beyonce vorbeste despre evolutia artistei

Stilistul cantaretei Beyonce vorbeste despre evolutia artistei

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 845 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/04/Beyonce.jpg

Stilistul cantaretei Beyonce, Ty Hunter a declarat ca vedeta ii face munca sa fie mult mai usoara, pentru ca aceasta are abilitatea de a face orice sa arate bine. Hunter a lucrat alaturi de artista inca de cand facea parte din trupa Destiny’s Child si a fost responsabil pentru tinutele sale din numeroase videoclipuri, dar si pentru aparitiile de pe covorul rosu de la diverse evenimente.

Beyonce

„Stilul ei s-a dezvoltat, este o trendsetter-ita. Nu am facut-o inca, dar cred ca daca arunca pe ea o sacosa, o va face sa arate bine. Munca mea este foarte usoara, pentru ca este o persoana incredibila cu un spirit deosebit si stie cum sa poarte orice doreste sa se vanda bine”, a declarat stilistul vedetei.

Cei doi au lucrat impreuna la noua reclama Pepsi Max, care ne prezinta diferite tinute la care a apelat artista in intreaga sa cariera…

„Formam o echipa, ne intalnim si imi prezinta viziunea ei, apoi stam la masa si vorbim despre fel de fel de idei care ar putea deveni realitate. Poarta doar in ce se simte confortabil, si asa se simte bine in toate tinutele, pe care le face sa straluceasca. Daca ar fi sa aleg tinuta ei preferata, cu siguranta este cea din clipul Crazy in Love. La acele filmari am avut un moment emotionat, cand chiar am plans pentru ca am inceput cu Destiny’s Child si apoi cand ma uitam la monitor vedeam o femeie. Acela a fost momentul in care am vazut cat a crescut si mi-am dat seama ca va ajunge vedeta care este acum”, a continuat Hunters.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed