HomeMODA Tinutele la moda pentru toamna 2017

Tinutele la moda pentru toamna 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/08/idei-de-tinute-pentru-toamna.jpg

Tendințele anului 2017 în materie de haine de toamnă sunt numeroase și se concretizează în detalii ce revin în modă ca un must-have al sezonului.

În ultima perioada, designerii nu s-au axat doar pe articolele de baza, ci au insistat asupra detaliilor care personalizează o ținută.

Esarfele

Anul acesta, designerii ne sfatuiesc să acordăm mai multă atentie detaliilor. O esarfă legată lejer la gât vă poate oferi un plus de feminitate. Esarfa vă poate exprima personalitatea și vă poate ajuta să transmiteți un mesaj non-verbal corect ajutându-i astfel pe cei din jur să înțeleagă exact ce doriți să transmiteți. Un alt beneficiu pe care esarfa vi-l poate aduce este cel de a face din acest articol vestimentar amprenta dumneavoastră personală. Merită să încercați!

Curelele pentru talie

Un nou trend al toamnei vor fi curelele pentru talie. Cureaua pentru talie vă va scoate cu siguranță talia în evidență. Apartenența la banal este o mare problemă pentru doamnele și domnișoarele de toate vârstele, însă o curea pentru talie vă poate ajuta să ieșiți în evidență. Acest accesoriu poate fi asortat atât la o cămașă largă, la o rochie, o salopetă, o vestă sau chiar la un palton. Acest accesoriu se potrivește majorității femeilor.

Poncho

Poncho este una din piesele de rezistență ale acestui sezon. Acesta poate fi purtat neglijent pe umeri lasând o impresie de neglijență studiată, însă poate fi asortat și cu un guler de blană. Atenție însă la articolele cu care asortați poncho-ul. Acesta conferă mult volum în partea de sus, iar pantalonii cu care îl asortați se recomandă a fi skinny.

Pelerinele sunt vedeta sezonului

Pelerinele sunt piese vestimentare îndraznețe pe care nu oricine știe să le poarte. Deși pare greu de combinat, orice pelerină este adaptabilă și poate fi purtată cu usurință. O inovație în cadrul aceste piese este pelerina-rochie. Designerii au reușit să combine două elemente de bază ale garderobei feminine într-una singură oferind astfel un plus de feminitate, dar și de mister doamnelor îndraznețe.

Ghetele de tip biker

Deși pare ciudat, doamnele de diferite vârste au început să adopte acest tip de încălțăminte. Comode, dar și ușor de asortat, ghetele de tip biker revin în acest sezon având o popularitate peste medie. Acestea pot fi purtate atât la pantaloni ori jeansi, cât și la rochiile/fustele peste genunchi. Cu puțină creativitate, puteți combina stilul elegant cu cel biker și să obțineți o ținută de invidiat…

Prin urmare, toamna anului 2017 aduce inovații stilului casual și propune un stil mai îndrazneț decat cel de anul trecut. Este momentul să încercați propunerile specialistilor pentru acest sezon. Cu sigurață cel puțin unul dintre hiturile sezonului vi se va potrivi, trebuie doar să îl descoperiți!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed