HomeSANATATEMEDICINA PREVENTIVA Dr. Oz: 5 alimente care previn cancerul

Dr. Oz: 5 alimente care previn cancerul

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/03/5-alimente-care-previn-cancerul.jpg

Specialistii considera ca alimentatia are unul dintre cele mai importante roluri in prevenirea cancerului, iar dr. Oz a pregatit o lista cu cele mai puternice alimente care combat aceasta boala.

5 alimente care previn cancerul

Patrunjelul te apara de cancerul ovarian
Acesta contine o substanta numita apigenina, care va infometa celulele canceroase ce se dezvolta la nivelul ovarelor. Se recomanda consumarea zilnica a unei canite de patrunjel maruntit, care se presara peste salata, orez, paste, ciorbe sau alte mancaruri. Pentru a pastra proaspete aceste frunze, se taie din codite si se pastreaza legatura intr-un recipient plin cu apa la o temperatura optima.

Lamaile verzi te apara de cancerul pulmonar
Lamaia verde este cunoscuta si sub numele de lime si contine hesperadina, o substanta ce impiedica dezvoltarea celulelor canceroase la nivelul plamanilor. Se recomanda consumarea zilnica a unei canite cu zeama proaspata de lamai verzi sau poti folosi acest suc peste salate, inlocuind astfel sarea, care nici ea nu trebuie consumata in cantitati ridicate.

Caisele te apara de cancerul la stomac
Acestea contin o substanta cunoscuta sub denumirea de quercetina, ce impiedica dezvoltarea celulelor canceroase si reduce riscul aparitiei cancerului la stomac cu pana la 50%. Se recomanda consumarea a sapte caise in fiecare zi, iar acestea trebuie sa fie proaspete sau uscate.

Fasolea Lima te apara de cancerul la san
Acest tip de fasole are legaturi si cu fasolea alba mare, doar ca are boabele putin mai mici. Acestea contin cateva ingrediente care impiedica alimentarea celulelor canceroase, impiedicand astfel dezvoltarea lor. De asemenea, aceste boabe de fasole reduc si riscul aparitiei cancerului mamar cu pana la 25%. Se recomanda consumarea unei cani de fasole in fiecare zi…

Ceapa te apara de toate tipurile de cancer
Ceapa contine o multitudine de substante anticancerigene si au fost efectuate mai multe cercetari care demonstreaza faptul ca aceasta reprezinta unul dintre cele mai puternice alimente care ne pot proteja de orice tip de cancer. Ceapa rosie este mai puternica decat cea alba si reduce cu pana la 60% cancerul de orice fel. Aceasta trebuie consumata cruda, deoarece prin fierbere substantele benefice vor fi distruse. Se recomanda consumarea in fiecare a zi a unei cescute de ceapa.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed