HomeFRUMUSETECoafuri Iata cateva secrete pe care nu le stiai despre parul tau

Iata cateva secrete pe care nu le stiai despre parul tau

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 847 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/03/Iata-cateva-secrete-pe-care-nu-le-stiai-despre-parul-tau.jpg

Intareste firul de par cu silicon si cheratina
Daca parul tau este subtire, se recomanda alegerea produselor care contin silicon si cheratina, pentru ca acestea vor inveli firele de par si le vor face mai groase. Trebuie evitat balsamul foarte hidratant, pentru ca parul devine pufos si moale.

Iata cateva secrete pe care nu le stiai despre parul tau

Mananca peste si nuci pentru un par sanatos
Foarte multe femei se plang de faptul ca au firele de par subtire, dar secretul consta in alimentele pe care le consumi. Astfel va trebui sa apelezi cat mai des la peste gras, nuci, seminte, legume cu frunze verzi, leguminoase, morcovi, iar aspectul parului tau va fi imbunatatit. Trebuie sa stii ca lipsa de zinc, biotine si proteine duce la caderea parului.

Nu te spala cu apa fierbinte
Apa fierbinte nu se recomanda doar pielii, ci si parului, pentru ca indeparteaza uleiurile naturale care au menirea de a ne proteja firele de par si de a-i conferi stralucire.

Balsamul te scapa de parul care se electrizeaza
Este foarte enervanta senzatia de electrizare a parului. Pentru evitarea acestui lucru va trebui sa utilizezi un balsam de par.

Nu pieptana des parul cret
Pentru a preveni uscarea, casarea si mentinerea stralucirii, parul cret are nevoie de o hidratare mai intensa, iar recomandarea stilistilor este balsamul cu polimeri.

Evita schimbarile extreme de culoare
Schimbarile presupun transformarea parului din blond in brunet sau roscat ori invers si sunt extrem de daunatoare pentru par. Dermatologii spun ca cel mai indicat este ca parul sa fie vopsit cu maximum trei nuante mai deschise sau mai inchise fata de culoarea naturala.

Evita foehnul daca ai parul uscat
Daca obisnuiesti sa iti usuci parul de fiecare data cu foehnul, nu este bine, pentru ca acesta are de suferit, iar procesul va accelera caderea parului. Daca esti nevoita sa il utilizezi, va trebui sa nu il lasi la temperaturi mari si sa folosesti si un balsam de par…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed