HomeSANATATEsanatatea intima Alimentația influențează performanța sexuală

Alimentația influențează performanța sexuală

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/02/Alimentația-influențează-performanța-sexuală.jpg

Pentru a imbunatati performanța sexuală, nu este nevoie doar de conditie fizica buna, ci si de o alimentatie potrivita, pentru ca este unul dintre cei mai importanti factori. Iata cateva sfaturi oferite de nutritionisti:

  1. Hraniti-va in mod echilibrat, punand baza pe fructe si legume.

2. Mentineti-va sistemul cardiovascular intr-o buna functiune, evitand starile tensionate, emotiile puternice si certurile.

3. Evitati starile inhibitoare pentru o activitate sexuala normala, precum constipatia sau balonarile.

4. Un alt factor foarte important care influenteaza potenta este increderea in sine. Mentineti-va greutatea in parametrii optimi, deoarece veti avea o parere buna despre corpul dumneavoastra. Un surplus de peste zece kg poate crea o stare de disconfort psihic, fiind dovedit faptul ca multi dintre supraponderali au un comportament anti-erotic.

5. In timp, barbatii supraponderali au probleme in timpul actului sexual, iar uneori poate fi afectata chiar si fertilitatea. Si la femei kilogramele in plus cresc gradul de infertilitate, ramanand foarte greu insarcinate.

6. Alti inamici ai potentei sunt si tensiunea nervoasa, starile deprimante, stresul, anxietatea, asa ca va trebui sa va feriti de ele.

7. Se recomanda mentinerea unui tonus fizic ridicat si, indiferent de varsta sau sex, este necesar un program sportiv usor.

8. Barbatii care au succes la femei duc o viata echilibrata, fiind veseli si energici. Nu trebuie ignorata odihna, pentru a avea un psihic sanatos…

9. Puterea seductiei si magia feminina sunt prezente mai ales la femeile care isi intretin corpul si isi aloca o parte din timpul pretios atentiei infatisarii lor exterioare.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed