Home SANATATEStomatologie Cat de repede imi pot da fatetele de portelan un zambet minunat?

Cat de repede imi pot da fatetele de portelan un zambet minunat?

autor Elena Yvette
1,2K views

Fatetele dentare de portelan sunt ideale pentru suprafata frontala a dintilor.

Fatetele dentare de portelan

Fatetele de portelan sunt elemente subtiri care au forma unui dinte ce se va adapta de minune cu partea din fata a dintelui. Fatetele dentare reprezinta cele mai ravnite elemente din cosmetica dentara.

Sunt ideale pentru a reda forma naturala a dintelui, pentru a restaura sau pentru a imbunatati pozitiile dintilor sau spre a reda culoarea naturala a acestora.

Exista vreo diferenta intre fatetele de portelan pe care le obtii de la un cabinet stomatologic sau altul?

Intr-adevar, exista diferente intre fatetele de portelan de la un cabinet stomatologic si fatetele de portelan de la un alt cabinet stomatologic. Diferenta va fi de la forma la grosime, liniatura, culoare, transluciditate.

Cum sunt facute fatetele de portelan?

Fatetele sunt create dintr-o carapace subtire care se va insera pe dinte. Inainte de a fi inserata, fateta de portelan va fi obtinuta dupa amprentare si obtinerea detaliilor dorite tocmai spre a obtine un look foarte natural.

La ce sunt folosite fatetele de portelan?

Fatetele dentare de portelan sunt utilizate pentru a corecta atat marimea, forma, culoarea, cat si alinierea dentara. Fatetele de portelan pot fi utilizate, asadar, atat in scop estetic, cat si in scopul intretinerii sanatatii orale.

Care este diferenta dintre fatetele de plastic, restaurari si fatetele de portelan?

Fatetele compozite sunt folosite pentru a repara o fracturare a dintelui de tip superficial, au culoarea dintelui, tratamentul acesta necesita putin timp. Spre deosebire de acestea, fatetele din portelan au rolul de a oferi un aspect mult mai natural, sunt mai rezistente, nu se pateaza si nici nu se decoloreaza.

Cat de repede imi pot da fatetele de portelan un zambet minunat?

In doar doua sedinte, pacientul va obtine un zambet de invidiat daca opteaza pentru inserarea de fatete de portelan.

Sunt adult si nu vreau sa trec prin faza cu aparat. Pot fatetele sa ma ajute sa-mi corectez dintii stricati mai repede decat ortodontia?

Daca aparatul dentar nu reprezinta cea mai dorita metoda de corectare dentara, atunci puteti apela fara griji la fatetele dentare de portelan.

Care sunt argumentele pro si contra intre aparatul dentar si fatete?

Spre deosebire de aparatul dentar, fatetele dentare nu ofera un aspect inestetic, ci dimpotriva, unul foarte placut si natural. Mai mult decat atat, fatetele dentare nu numai ca pot alinia dantura, dar vor acoperi si dintii ciobiti, afectati, oferindu-va un look natural.

Cate fatete de portelan sunt necesare pentru un design de zambet nou?

Numarul fatetelor de portelan depinde de numarul de dinti afectati si de rezultatul pe care il doriti. Uneori, pot fi necesare peste sase fatete dentare de portelan.

Cat vor dura fatetele de portelan?

Fatetele de portelan dureaza in medie in jur de zece ani cel putin. Durata fatetelor de portelan difera de la persoana la persoana.

Vor fi dintii mei sensibili dupa ce-mi voi pune fatete de portelan?

Exista posibilitatea ca, in urma optarii pentru inserarea de fatete de portelan, sa apara o sensibilitate dentara care nu va dura mai mult de doua saptamani.

Va trebui sa imi schimb dieta dupa ce imi voi pune fatete de portelan?

Fatetele dentare de portelan vor fi rezistente la fel ca dintii naturali. Nu sunt recomandate alimentele dure, la fel ca in cazul dintilor naturali.

Cum mentineti fatetele de portelan noi si care este ingrijirea recomandata?

Fatetele de portelan pot fi intretinute prin vizita in mod constant la medicul stomatolog si evitarea produselor alimentare care ar pune dantura in dificultate.

Cand este posibil ca fatetele de portelan sa nu fie solutia pentru mine?

Fatetele dentare nu sunt recomandate persoanelor care au un sistem imunitar foarte scazut si care au o dantura nesanatoasa, celor care au dintii foarte slabi, celor care sufera de bruxism…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed