HomeDiete de slabitFITNESS Importanta fitnessului asupra organismului

Importanta fitnessului asupra organismului

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/09/Importanta-fitnessului.jpg

Importanta fitnessului asupra organismului trebuie sa fie din ce in ce mai mare, deoarece activitatea fizica regulata, asistata, urmata dupa reguli adecvate, aduce o multime de beneficii sanatatii: ajuta la prevenirea si reducerea unor afectiuni, reduce stresul, depresia si se sporeste odihna. In plus, persoanele care practica des fitness au sansa sa duca o viata mai indelungata si mult mai relaxata, devin mai ambitioase si motivate.

Importanta fitnessului
Sanatatea se obtine cel mai bine prin miscare, care trebuie transformata intr-un mod de viata. Fitnessul va ajuta atat in procesul de slabire, cat si în cel de intretinere. Un alt aspect pozitiv al fitnessului este ca se intaresc oasele si masa musculara. In plus, anumite programe sunt chiar distractive.

Cu ajutorul exercitiilor fitness se reduc riscurile de a face atac de cord, infarct, obezitate, hipertensiune, osteoporoza, diabet de tipul 2, depresie, cancer de colon si de san.

Exista diverse tipuri de exercitii, de la cele complexe, pana la cele simple, astfel incat orice persoana doritoare le poate practica. In urma lor, veti arata mai bine si, datorita acestui lucru, veti capata mai multa incredere in fortele proprii, ceea ce va va motiva sa progresati…

Pentru rezultate cu adevarat eficiente, urmati indicatiile antrenorilor autorizati, care stiu cum sa va indrume in functie de caracteristicile organismului dvs., creandu-va un program personalizat, cu ajutorul caruia puteti pierde in greutate, va puteti relaxa, va veti putea imbunatati activitatea inimii si a aparatului circulator, va puteti remodela corpul si musculatura, va veti intari imunitatea si veti fi mereu intr-o forma fizica si mentala excelenta.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed