HomeDiete de slabitNUTRITIE Brânza, secretul inimii sănătoase. Iată ce au descoperit oamenii de știință!

Brânza, secretul inimii sănătoase. Iată ce au descoperit oamenii de știință!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Brânza in NUTRITIE

În urma unui experiment care s-a realizat pe parcursul a 12 săptămâni, realizat de către cercetătorii de la Universitatea din Copenhaga, s-a ajuns la concluzia că oamenii care consumă cel puțin o dată pe zi brânză au o inimă mult mai sănătoasă decât ceilalți.

Brânza

La acest studiu au participat 139 de adulți, dintre aceștia o treime fiind consumatori de brânză. Aceștia consumă zilnic 80 de grame de brânză grasă, pe când o altă treime consumă zilnic brânză slabă, iar restul au obiceiul de a consuma mai mult pâine cu gem.

Cercetătorii au observat că prima parte a consumatorilor, cei de brânză grasă, nu au avut parte de nicio modificare la nivelul colesterolului, ba din contră, starea sănătății lor a ajuns să cunoască îmbunătățiri. Se pare că aceștia nu au avut probleme nici la nivelul tensiunii și nici probleme de greutate…

În urma acestui studiu, s-a concluzionat faptul că includerea brânzei în regimul nostru alimentar din viața de zi cu zi aduce numai beneficii organismului și ajută la combaterea bolilor prezente la nivel cardiovascular, dar și la metabolism.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed