Home Fără categorie Zodiacul evreiesc pentru Capricorn – Tevet

Zodiacul evreiesc pentru Capricorn – Tevet

autor Elena Yvette
1,4K views
zodiacul-evreiesc-pentru-capricorn-tevet

Zodiacul evreiesc pentru Capricorn – Tevet reprezinta nativii care isi alimenteaza incontinuu dorinta de a distruge. Intr-adevar, am folosit niste cuvinte prea dure insa aceasta dorinta provine din faptul ca aceste persoane nu cred in oameni. Observa doar partea negativa din care sunt compusi cei din jur si le vine extrem de greu sa aiba incredere in cineva. Cand am spus distrugere, ne referim la o „furie manevrata corect”.

Zodiacul evreiesc pentru Capricorn - Tevet

Zodiacul evreiesc pentru Tevet ne dezvaluie faptul ca acesti nativi sunt deosebit de perseverenti si viseaza la o viata cu adevarat luxoasa. Ei isi doresc binele atat pentru propria persoana insa si pentru partener. In momentul in care avanseaza pe scara sociala, acesti nativi nu vor uita de unde au plecat si vor aduce mereu laude celor care le-au stat alaturi in acest drum greu.

Persoanele nascute sub semnul zodiacal al Capricornului evreiesc

Femeile:
Femeile nascute in acest semn zodiacal au aceeasi viziune despre oameni. In relatiile de amicitie, ele vor rani adesea, intrucat considera ca este mai bine sa ranesti decat sa simti durerea. Aceasta atitudine este gresita, caci se poate intampla ca in aceasta mare de oameni rai sa intalneasca si persoane sincere care doresc doar sa le fie alaturi.

In ceea ce priveste relatiile de dragoste, nativele sunt sceptice. Ele pun accentul pe soarta insa sunt deosebit de taioase la inceput. Daca te-ai nascut in acest semn zodiacal, cu siguranta ai petrecut multe ore in fata oglinzii nu pentru a te aranja, ci pentru a repeta replici dure, taioase. Iti place sa fii inabordabila, iar acest joc al seductiei te fascineaza.

Cand vine vorba de cariera, femeile sunt foarte puternice. Reprezentantele sexului frumos nascute in acest semn zodiacal isi vor spune mereu parerea si nu se vor opri pentru nimic in lupta catre obiectivul ales. Se vor dedica complet muncii si nu vor intarzia niciodata!

Barbatii:
Barbatii care s-au nascut in acest semn zodiacal au o judecata deosebit de obiectiva. Pentru ei, subiectivitatea arata slabiciune, iar slabiciunea traduce tristetea. Considera ca oamenii au mereu cate doua sau chiar mai multe masti. Din acest motiv, nu reusesc sa isi faca prieteni adevarati. La fel ca in cazul femeilor nascute in acest semn zodiacal, ii sfatuim pe barbati sa lase din cand in cand garda jos, intrucat nu toti oamenii sunt aici sa faca rau.

Zodiacul evreiesc pentru Capricorn – Tevet ne dezvaluie faptul ca barbatii acestui semn zodiacal sunt deosebit de tandri intr-o relatie de iubire. Vor face tot ce le sta in putinta sa isi satisfaca partenera de viata, caci dragostea este pe primul loc. In momentul in care vor iubi cu adevarat, se vor intoarce mereu catre acea relatie.

In ceea ce priveste cariera, nativii Capricornului evreiesc incearca mereu sa impresioneze. Au nevoie de aprecierea celor din jur si nu se lauda singuri. Considera ca muncesc foarte mult si au nevoie sa simta ca sunt importanti…

In concluzie, zodiacul evreiesc pentru Capricorn – Tevet surprinde prin viziunea nativilor asupra lumii. A vedea totul in negru nu este o solutie, iar putin optimism nu ar strica!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed