5 zodii cunosc adevarata fericire in aceasta saptamana

Share

  • Berbecii își vor găsi partenerul ideal
  • Săgetătorii își vor dedica întreaga săptămână pentru ei și persoanelor dragi lor

Berbec
Berbecii au început să ia parte la diferite ieșiri pentru a nu se gândi la despărțirea prin care au trecut nu foarte demult. Acest lucru nu doar că îi va ajuta să se simtă mai bine, ci le va da ocazia să întâlnească pe cineva cu care să rezoneze din toate punctele de vedere, și cu care vor dori să formeze un cuplu.

Taur
Taurii vor fi concediați, iar din cauza asta vor intra în stări de depresie. Sunt sfătuiți să nu se alarmeze atât de tare, căci vor găsi rapid un alt job la care posibil să le fie mult mai bine.

Gemeni
Gemenii nu au fost prea dedicați la locul de muncă în ultimul timp, iar asta s-a simțit la nivel de firmă. Din cauza aceasta, vor primi o veste proastă, și anume că, li se va tăia un procent din salariu.

Rac
Racii vor avea parte de propria lor cerere în căsătorie, iar momentul va fi cu adevărat deosebit. Răspunsul, bineînțeles, va fi afirmativ, astfel că, va urma o săptămână în care să îi bucure pe cei dragi cu vestea.

Leu
Leii vor pleca abia acum în luna de miere, căci prețurile pentru această săptămână au fost mult mai accesibile. Vor avea parte de o săptămână relaxantă, plină de iubire și momente frumoase. Se vor bucura la maxim de alegerea făcută, atât cu privire la locație, dar mai ales cu privire la partenerul de viață.

Fecioară
Fecioarele vor avea și de data aceasta o săptămână monotonă, de care nu sunt prea încântate. Se vor pune pe planificarea timpului liber, încât să reușească să facă și ele ceva productiv, de care să se bucure.

Balanță
Balanțele încep serviciul la altă companie și le va fi destul de greu să se acomodeze. Va fi o săptămână încărcată, până vor reuși să își organizeze atribuțiile încât să reușească să le îndeplinească pe toate.

Scorpion
Scorpionii au avut o perioadă tensionată și asta i-a făcut să fie mai puțin sociabili. Acum vor fi nevoiți să își îndrepte comportamentul și să își ceară scuze față de persoanele cu care nu s-au comportat adecvat.

Săgetător
Săgetătorii și-au dat seama că nu totul este despre muncă, așa că, în această săptămână vor planifica întâlniri cu persoanele dragi, pentru a recupera timpul pierdut, în care nu și-au mai vorbit.

Capricorn
Capricornii vor fi nevoiți să își amâne planurile pentru această săptămână, căci vor avea mult de lucru la job, și vor fi nevoiți să stea peste program.

Vărsător
Vărsătorii vor aplica pentru mai multe joburi, dar nu vor fi contactați de nimeni. Sunt sfătuiți să nu se descurajeze, căci la unele companii, durează mai mult perioada de recrutare.

Pești
Peștilor li se va accepta cererea de concediu, așa că, în această săptămână își vor face bagajul și vor pleca într-o excursie. Au avut puține emoții, căci totul s-a întâmplat din scurt, și nu erau siguri că vor obține zilele libere..


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente