Homecompatibilitate zodii 5 zodii să fie precaute. Colegi de serviciu sau presupuși prieteni le sabotează planurile

5 zodii să fie precaute. Colegi de serviciu sau presupuși prieteni le sabotează planurile

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
5 zodii sa fie precaute. Colegi de serviciu sau presupusi prieteni le saboteaza planurile

Racii trebuie să fie mai precauți cu un coleg care ar putea dezvălui tuturor informații confidențiale, Leii vor trebui sa fie mai precauți cu un prieten care ascunde adevărul, iar Balanțele să nu mai aibă încredere în oricine.

Berbec
Un coleg va crede că ideile tale de schimbare sunt prea radicale pentru a fi puse în practică. Va trebui să faci câteva modificări care îți vor lua foarte mult timp, deși îți doreai cât mai curând să obții acordul cu privire la această schimbare.

Taur
Ai planificat de mult timp ceva și știi foarte bine unde și cum să ajungi acolo unde ți-ai propus, dar un prieten în care aveai mare încredere nu va vedea lucrurile la fel și îți poate pune piedici în realizarea planului.

Gemeni
Un coleg superior îți va atrage atenția că munca ta nu este calitativă și va începe să te urmărească. Fii atent de fiecare data când îți atrage atenția la ceva, deoarece te poate împiedica să-ți duci proiectul până la final.

Rac
Un coleg va dezvălui ceva care a fost strict confidențial pentru tine. Acest lucru va provoca destulă agitație la locul de muncă. Bănuiești că a făcut asta în mod intenționat, deși va insista că a fost accidental. Oricare ar fi motivul, trebuie să fii mai precaut cu astfel de colegi.

Leu
Un prieten ascunde de tine un adevăr important și simți că acest lucru nu este corect față de tine. Te aștepți să ajungi la o înțelegere cu el, pentru că aceste informații sunt foarte importante pentru tine.

Fecioară
Șeful tău îți va cere să-ți asumi sarcini care ar trebui să revină altui coleg. Această responsabilitate îți sabotează planurile, iar acel coleg nici măcar nu-ți va fi recunoscător pentru tot ce-ai făcut pentru el.

Balanță
La locul de muncă, vei fi în centrul atenției, pentru că n-ai reușit să-ți realizezi sarcinile până la final din cauza unui coleg care ți-a dat indicații eronate în mod intenționat. Data viitoare nu mai avea încredere în oricine.

Scorpion
Posibil să ai șansa să discuți unele lucruri care pot ajuta la rezolvarea unei probleme între tine și un prieten de-al tău. S-ar putea să decizi să păstrezi unele secrete doar pentru tine, până vei căpăta încredere în el.

Săgetător
Un prieten insistent va începe să se implice prea mult în viața ta personală. Te va irita mult acest lucru și vei decide să păstrezi o oarecare distanță între tine și acest presupus prieten, daca te deranjează prea mult.

Capricorn
În perioada ce urmează va trebui să fii mai precaut când vine vorba de relațiile tale cu colegii, pentru că vor fi preocupați mai mult de propriile interese și nu te vor asculta atunci când vei avea nevoie de ajutor din partea lor.

Vărsător
Șeful tău așteaptă o promisiune și idei noi de la tine. Te vezi încrezător și capabil pentru această provocare, dar trebuie să lupți și pentru recompense pe măsură. Argumentele inteligente te vor ajuta să te afirmi.

Pești
Te afli sub presiune și ești supus unor schimbări neprevăzute, dar te lupți și nu cedezi tensiunilor. Optimismul tău îi va surprinde și pe unii dintre colegii tăi care au provocat aceste neînțelegeri…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed