Homecompatibilitate zodii 4 zodii își îndeplinesc visurile în următoarele 2 săptămâni. O casă noua sau o vacanță exotică apare la orizont

4 zodii își îndeplinesc visurile în următoarele 2 săptămâni. O casă noua sau o vacanță exotică apare la orizont

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,K views 3 minute timp de citit
4 zodii isi indeplinesc visurile in urmatoarele 2 saptamani. O casa noua sau o vacanta exotica apare la orizont
  • Taurii vor exagera unele situații foarte mult
  • Gemenii au decis să acționeze și să nu mai aștepte ca lucrurile să pice din cer
  • Săgetătorii au rămas în urmă cu niște cheltuieli pe care trebuie neapărat să le achite

Berbecii își îndeplinesc o mare dorință pe care o aveau și vor reuși să își pregătească vacanța exotică la care visau, Racii vor reuși să se mute la casa lor, după ce vor primi acordul de a face un împrumut bancar, iar Fecioarele își doresc să iasă din rutină.

Berbec
Berbecii își îndeplinesc o mare dorință pe care o aveau și vor reuși să își pregătească vacanța exotică la care visau. Nativii doreau să ajungă pe o plajă îndepărtată, înconjurați de palmieri și fix asta vor avea șansa de a experimenta.

Taur
Taurii vor exagera unele situații foarte mult, doar pentru că își doresc să aibă câștig de cauză, însă vor uita de faptul că și alte persoane au fost de față în momentele în care aceștia susțin că au fost neîndreptățiți.

Gemeni
Gemenii au decis să acționeze și să nu mai aștepte ca lucrurile să pice din cer, deoarece știu că o perioadă benefică îi așteaptă, însă totul depinde de cât de repede se vor mișca.

Rac
Racii vor reuși să se mute la casa lor, după ce vor primi acordul de a face un împrumut bancar. Aceștia se vor bucura din plin de noua etapă care va începe în viața lor și vor pregăti o listă lungă de cumpărături.

Leu
Leii vor trebui să își păstreze simțul critic și să se concentreze mult mai mult asupra propriei persoane, pentru a înțelege că și ei sunt de vină în anumite situații și că reacțiile celor din jur sunt ca o oglindă a acțiunilor lor.

Fecioară
Fecioarele își doresc să iasă din rutină, motiv pentru care vor pune mâna pe telefon și vor căuta cea mai bună agenție de turism ce le poate asigura o vacanță exotică, exact așa cum își doreau. Nativii nu se vor uita la bani, deoarece tot ce își doresc este să se simtă bine.

Balanță
Balanțele, vor ieși în evidență, ceea ce le va permite acestora să le arate tuturor cât de bine se pricep la lucrurile la care au fost desemnați și le vor da peste nas și persoanelor mai răutăcioase.

Scorpion
Scorpionii vor experimenta o iubire pasională de care nu credeau că vor avea parte în această viață, iar, în cazul nativilor care se află într-o relație, își vor da seama că se reîndrăgostesc de partenerul de cuplu.

Săgetător
Săgetătorii au rămas în urmă cu niște cheltuieli pe care trebuie neapărat să le achite, iar o persoană apropiată îi va împinge de la spate, deoarece își vor da seama că aceștia au uitat de ceea ce au de făcut.

Capricorn
Capricornii vor împacheta toate lucrurile și le vor muta în noua lor locuință la care au visat încă de când erau mici. Construcția este aproape gata, mai este nevoie doar de mici detalii, însă nativii sunt nerăbdători să se mute la casa lor.

Vărsător
Vărsătorii vor încerca să facă lucrurile să meargă în favoarea lor, deoarece au înțeles care sunt persoanele ce le pun bețe în roate și știu exact cum ar trebui să acționeze, pentru ca lucrurile să decurgă așa cum ei au nevoie.

Pești
Peștii vor înțelege câte lucruri ascunde mintea lor și își vor da seama că sunt capabili de mult mai multe lucruri decât ar fi crezut, iar singurele persoane vinovate pentru ieșirile de până acum au fost chiar ei, din cauza comodității.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed