Homecompatibilitate zodii 5 zodii vor avea o perioadă tensionată. Atenție Berbeci si Lei

5 zodii vor avea o perioadă tensionată. Atenție Berbeci si Lei

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views 3 minute timp de citit
5 zodii vor avea o perioada tensionata. Atentie Berbeci si Lei

Berbecii se vor confrunta cu o perioadă tensionată la muncă din cauza unor colegi iresponsabili, Leii vor avea probleme deoarece nu-și pot menține familia și prietenii mulțumiți, iar Capricornii se vor confrunta cu dificultăți de concentrare la muncă.

Berbec
Îți dorești să finisezi cât mai rapid un proiect dar, alți membri ai echipei tale își iau timp liber sau au alte responsabilități personale. Acest lucru te va împiedica să continui cu finisarea proiectului, pentru că ai un termen limită pe care trebuie să-l respecți.

Taur
Ai sentimentul intuitiv că ceea ce propui s-ar putea să nu fie acceptat. Dacă te simți neliniștit, ar trebui să-ți permiți o schimbare. Puțină distracție sau ceva nou și necunoscut va oferi stării tale emoționale puțină liniște.

Gemeni
Trebuie să te organizezi dacă vei să ajungi acolo unde îți dorești în următoarea perioadă, deși nu va fi deloc ușor. Ai putea eșua dacă nu-ți faci din timp un plan prin care să stabilești pașii pe care trebuie să-i urmezi.

Rac
Dacă trebuie să finalizezi ceva urgent, încercă să-i convingi și pe alții să se ajute. Nu lăsa perioada tensionată să te domine. Fă-ți timp să te odihnești și vei observa o mare diferență, te vei simți pregătit să faci față sarcinilor.

Leu
Îți va fi foarte dificil să menții familia și prietenii mulțumiți. Dacă îți dorești să faci o treabă bună, poți combina câteva idei care să-ți permită să îndeplinești o serie de obligații în același timp. Fă-ți și câteva planuri de urgență în minte dacă ceva nu merge bine.

Fecioară
O conversație despre o idee nouă ar putea fi tot de ce ai nevoie pentru planul tău. Este posibil să fii atras de oamenii care te vor sprijini în eforturile tale. Ești gata să alegi o cale care ar putea da rezultate bune.

Balanță
Dorința ta de a aduce unele îmbunătățiri locuinței tale îți va da unele bătăi de cap în perioada ce urmează. Speri la ceva mai bun și îți este frică să nu irosești banii și să fii nemulțumit de rezultat. Caută un expert în domeniu pentru unele sfaturi.

Scorpion
Vei fi dezamăgit de rezultatele unui proiect la care ai lucrat până acum și vei realiza că mai ai mult de lucrat. Pe de altă parte, nu vrei să ratezi nici evenimentul la care trebuie să participi și știi că va fi un prilej bun să-ți ridici moralul.

Săgetător
S-ar putea să ai un punct de vedere confuz cu privire la o problemă. Dar, îți vei da seama că ți-ai făcut un plan greșit și ți-ai compromis inconștient eforturile. Relaxează-te și gândește-te la felul în care au decurs lucrurile și caută o soluție.

Capricorn
S-ar putea să te confrunți cu multe când vine vorba de responsabilitățile la locul de muncă sau planurile de afaceri. Gândurile tale s-ar putea rătăci și nu te poți concentra exact atunci când e nevoie. Contribuția și sfaturile cuiva ți-ar fi de ajutor.

Vărsător
Există șansa de a face progrese pozitive cu afacerile financiare sau cu alte proiecte fascinante. Chiar și așa, nerăbdarea îți poate strica eforturile dacă o lași să te domine. Să obții echilibrul corect nu va fi deloc ușor.

Pești
Vei încerca să-ți ascunzi emoțiile, dar tot ceea ce faci este să provoci neînțelegeri. Nu trebuie mereu să joci un rol. Uneori nu este un lucru rău să arăți ceea ce simți. Acest lucru le permite oamenilor să știe că și tu ai sentimente și că meriți puțin respect…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed