Homecompatibilitate zodii 6 zodii vor fi puse la încercare mâine, dar vor trece cu bine peste

6 zodii vor fi puse la încercare mâine, dar vor trece cu bine peste

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
6 zodii vor fi puse la incercare maine, dar vor trece cu bine peste

Luminile Sistemului nostru Solar, strălucesc mai puternic ca niciodată, în această perioadă. Inițial, am fost întâmpinați cu brațele deschise de impozanta Lună, care ne-a indus o energie caldă și nostalgică. Mai apoi, pe măsură ce ne apropiem de sezonul Leului, figura centrală este acum Soarele. Energiile sunt împrăștiate sub forma unor raze blânde, pentru unele dintre zodii, în vreme ce pentru altele, se resimt ca niște săgeți.

Berbec
În prima parte a lunii, cea guvernată de Lună, simți nevoia să petreci timpul cu cei dragi. Acorzi timp pentru a te redescoperi, afli cine ești și ce te reprezintă cu adevărat în materie de oameni, vestimentație și hobby-uri. Odată cu preluarea sarcinilor de către Soare, participi la multe petreceri, în cadrul cărora vei cunoaște persoane care vor face din tine un om și mai bun.

Taur
Aveai planificată acea călătorie de ceva vreme și în sfârșit a venit clipa să părăsești spațiul securizat. Fie că vorbim de o escapadă la mare sau munte, ori de un city break, important e pe cine ai alături, iar noi știm că vei alege persoanele potrivite. Orice schimbare ai vrea să faci, important e să te concentrezi pe ce îți aduce ție liniște.

Gemeni
Luna aceasta este menită să pui accent pe finanțe și pe cum este recomandat să gestionezi viitoarele achiziții. Nu simți nevoia, în special, să ai activități ieșite din comun, păstrezi o minte relaxată și rămâi în sânul familiei, pentru că alte griji își vor face simțită prezența, tocmai când nu te aștepți.

Rac
Conștientizezi care sunt persoanele care te trăgeau în jos, în tot acest timp. Deoarece ești destul de timid, îți este greu să le îndepărtezi, așa că apelezi la tehnici care nu îți sunt benefice ție sau sănătății tale mentale. Ar trebui să acorzi atenție evenimentelor importante din viața ta, care au ca scop călăuzirea spre viitorul la care ai visat.

Leu
În prima parte a lunii, Universul îți trimite semne ca să poți lua decizia corectă. Instinctul îți joacă feste, dar oferă-i ce are nevoie : deconectare, pace, izolare. Te-ai expus puternic la energii nefavorabile, nu ezita să fii singur o vreme. Vei petrece suficient la sfârșit de lună.

Fecioară
Începutul acesta de lună e activ pentru tine. Ca de obicei, ești ocupat să îți ții mintea ocupată. Te simți pierdut, la un moment dat, dar ai norocul de a fi înconjurat de prieteni care sunt mereu alături de tine, prieteni care îți amintesc cu fiecare ocazie, că ești iubit și apreciat. Petrece timp celebrând limitele pe care ți le-ai impus, cu puțin timp singur.

Balanță
E o lună plină pentru tine. Cu toate acestea nu este recomandat să faci promisiuni deșarte, știm cu toții că ești recunoscut pentru responsabilitățile pe care ți le asumi. Nu este greșit să spui “nu”, atunci când e cazul. Te suprasoliciți, din acest motiv, îți va fi dificil să te aduni. Vei purta o conversație pe care o așteptai de ceva vreme.

Scorpion
Ieși din zona de confort, pentru că dincolo de ea, stau la rând o multitudine de oportunități, de care e bine să profiți. Meriți și ai nevoie de o pauză, pentru că ai fost prins într-o rutină. Luna aceasta te invită să privești în jurul tău, la prietenii care sunt gata să te sprijine. O plimbare ar ajuta la schimbarea perspectivei asupra vieții.

Săgetător
Poate pare un mod plictisitor de a-ți petrece vara, dar să pui câțiva bani deoparte, nu e rău. Această lună este despre a crea un echilibru între latura ta rațională și cea căreia îi place să își facă planuri pe repede înainte. Din momentul trecerii către sezonul Leului, o doza optimistă te învăluie și capeți o putere cu care îți vei duce la bun sfârșit orice plan aveai.

Capricorn
Mult din energia ta, o vei irosi pe relațiile care oricum se vor încheia. Întotdeauna ai avut un instinct îndreptat spre aventură și distracție, tot aceste lucruri vor guverna în viața ta. De asemenea, ești nevoit să iei decizii în ceea ce privește purtarea unor discuții cu partenerul sau cu persoana cu care ești într-o relație.

Vărsător
Ai dus multe lupte cu tine și cu ceilalți, în ultima vreme, viața ta s-ar putea caracteriza ca o perioadă de pubertate, luând în calcul felul în care ai abordat aspecte ale existenței tale, pe plan social. Ai nevoie să îți încarci bateriile, iar locurile ideale pentru a face asta sunt munții, pădurea sau marea. Ai nevoie de liniștea naturii, care să completeze zbuciumul interior care te-a acaparat.

Pești
E luna ideală să încerci noi restaurante, locuri de pierdut vremea, parcuri, mâncăruri. Ai două variante, ori te vei distra puternic și vei profita de vreme și de disponibilitatea amicilor, ori vei lenevi și vei petrece vara în fața televizorului. Corect ar fi să păstrezi o limită între distracție și muncă, însă cine face regulile aici? Tu…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed