7 zodii trebuie să fie precaute în această săptămână: semnale de atenție din cosmos

Share

  • Berbecii au tendința de a analiza totul mai mult decât este nevoie
  • Leii fac tot posibilul pentru a le intra în grații colegilor de muncă
  • Balanțele trebuie să aibă grijă, în această săptămână, la cheltuieli

Este o perioadă încărcată de o mulțime de energii noi, motiv pentru care trebuie să avem grijă la tot ceea ce facem, dar și la cum interpretăm acțiunile celor din jur.

Berbec
În această săptămână, Berbecii au tendința de a fi extrem de circumspecți și de a analiza totul până la cel mai mic detaliu, aspect ce ar putea aduce multe neplăceri. Ar putea să apară tensiuni între ei și cei dragi, ceea ce va atrage energii negative de care nimeni nu are nevoie.

Taur
Astrele nu vor fi de partea ta în această săptămână, așa că încearcă să îți iei o perioadă mai liberă, în care să stai liniștit și să meditezi, și lasă activitățile importante pentru altă dată. Nu îți face prea multe griji, deoarece tot ceea ce e rău va trece foarte repede.

Gemeni
Te-ai obișnuit să tragi tare și să uiți să culegi și roadele. Este recomandat să te liniștești în această săptămână și să te bucuri de ceea ce ai reușit să construiești. Nu mai uita să te bucuri de reușite. Este meritul tău.

Rac
Simți că ai probleme și că parcă nimic nu se așează fix așa cum vrei tu? Ia o pauză și analizează totul din exterior. Vei observa că nu este totul atât de rău precum pare și te vei liniști.

Leu
Leii se dau peste cap doar pentru a le intra în grații colegilor de muncă. Nu știu ce să mai facă pentru a fi remarcați, lăudați și pentru a se afla mereu în centrul atenției. Nimic pare că nu dă roade, iar asta îi demoralizează foarte tare. Este o săptămână destul de tensionată, dar va trece repede.

Fecioară
În această săptămână ai impresia că tot ceea ce făceai până acum, și ți se părea ușor, este de 10 ori mai greu, și nu înțelegi care este motivul. Liniștește-te și amintește-ți că uneori suntem influențați de astre și în aceste moduri. Își va reveni totul la normal cât ai clipi.

Balanță
Ai mare, mare grijă la tot ceea ce cumperi în această săptămână. Te sfătuim să iei doar decizii atent gândite și să nu arunci cu banii din impuls, deoarece s-ar putea să bagi în casa ta energii de care nu ai nevoie. Încearcă să iei o pauză de la cumpărături și să lași această activitate pentru perioada următoare.

Scorpion
Tu știi deja că astrele nu ți-au pus gând bun în această săptămână, motiv pentru care nu te agiți prea tare. Ai încredere în forțele proprii și totul se va așeza perfect.

Săgetător
Un lucru este sigur. Tu nu vei simți influențele negative ale astrelor în această perioadă. Ești norocos, iar asta te determină să fii mai productiv ca niciodată.

Capricorn
Proverbul spune că cine se trezește de dimineață, departe ajunge, dar se pare că tu nu prea mai poți să te trezești de dimineață. Deși e grea pornirea, lucrurile se vor așeza, însă durează puțin. Nu te demoraliza, iar totul va fi bine.

Vărsător
Deși la începutul săptămânii vei avea parte de câteva reușite, nu te culca pe o ureche și muncește în continuare pentru a-ți îndeplini visele. Această săptămână va fi una decisivă.

Pești
Se vede de la depărtare faptul că nu ești în apele tale. Cei dragi încearcă să își dea seama care este motivul, dar tu îi respingi vehement. Încearcă să fii blând cu cei care vor să te ajute…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news