HomeHoroscopcompatibilitate zodii Aceasta este zodia perfectă: Racul! 7 calitati extraordinare

Aceasta este zodia perfectă: Racul! 7 calitati extraordinare

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/09/Aceasta-este-zodia-perfectă.jpg

Perfecțiunea poate fi înțeleasă în mai multe sensuri. Sunt unele criterii esențiale care scot în evidență o anumită zodie: Racul.

  • Este la fel de intelectual precum un Geamăn, dar are popularitatea Leului. Renumele lui nu se bazează pe respectul impus prin forță sau amenințare, ci prin compasiune nelimitată și favoruri gratuite, doar pentru că așa simte el, Racul, că trebuie să răsplătească omenirea, pentru simplul fapt că face parte din ea.
  • Îl putem găsi militând pentru cauze ecologice, ajutând copiii defavorizați, salvând ceva ce merită salvat. Femeile au o înfățișare caldă, nu sunt zeițe ale frumuseții, dar au un farmec deosebit de Cosânzeană ce merită să fie salvată. Bărbații sunt gentilomi cu un aer tânăr și boem, chiar și la vârste mai înaintate. Dacă ați avut vreodată un partener care v-a vorbit de copii și căsătorie încă de la prima întâlnire, acela este un Rac.
  • Sunt conștienți că pot îndepărta unele persoane cu aceste gânduri, însă nu o fac din posesivitate, doar vor să transmită mesajul că este un om de încredere, care își ia angajamente pe termen lung.
  • De cele mai multe ori, vor dobândi popularitatea fără să își dea seama. Ca persoane celebre, se pot remarca: Diana, prințesă de Wales, Tom Cruise, Vin Diesel, Nelson Mandela, Pamela Anderson, Maria Antoaneta, Vivien Leigh.
  • Ca și Apa care îi guvernează, au puterea de a sculpta caractere, de a da lecții prin exemplul personal. Da, ca orice zodie, Racul are slăbiciuni. Unii ar putea spune că sunt vulnerabili, că sunt ușor de influențat și amăgit. Toate aceste acuzații depind de nivelul de educația și formarea proprie. Să nu trădezi, să nu crezi că tot ce zboară se mănâncă, să încerci să uiți și să fii puternic, acestea sunt reguli de bază, aflate poate în cei șapte ani de acasă, bagaj cu care plecăm în drumul vieții. Pentru că vorbim de cei șapte ani de acasă, pentru micuțul Rac sunt extrem de importanți, este un copil sensibil, dispus să fie bolnăvicios, care are nevoie de toată grija și dragostea mamei lui pentru a crește sănătos. Libertatea este, de asemenea, importantă, iar dacă îi sunteți părinte, abțineți-vă să vă impuneți cu forța, ci lăsați-l să gândească singur. Vă va fi recunoscător.
  • Este greu de crezut că poate exista cu adevărat un caracter atât de bonom și respectuos ca Racul. Cine îi cunoaște pe acești nativi, știe că pot fi și impulsivi, însă impulsivitatea lor implică diplomație, avertizare și demnitate. Deși este o zodie de Apă, nu îl găsim ca adept al bârfelor și activităților prin care pot dăuna cu ceva altora. Mai puțin sensibil decât Peștele și mai iertător ca Scorpionul, Racul este zodia de Apă care cumulează unele din cele mai benefice trăsături…
  • Racul poate atinge perfecțiunea ca zodie numai acumulând multe experiențe ca om, în primul rând. Dacă își ignoră setea de cunoaștere, va avea parte de multe obstacole care îi vor marca existența. Când spun cunoaștere, mă refer atât la partea intelectuală, cât și la redescoperire a valorilor și partenerului.
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed