Homecompatibilitate zodii Atenționări serioase ale astrelor pentru săptămâna aceasta. Ce zodii sunt vizate

Atenționări serioase ale astrelor pentru săptămâna aceasta. Ce zodii sunt vizate

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 625 views
Atentionari serioase ale astrelor pentru saptamana aceasta. Ce zodii sunt vizate

Taurii sunt sfătuiți să își ia inima în dinți, racii sunt sfătuiți să fie foarte atenți la modul în care vor pune la inimă ceea ce se întâmplă, leii sunt sfătuiți să fie atenți la comportamentul de care dau dovadă.

Berbec
Berbecii se vor reuni cu persoanele dragi, după ce vor pune la cale o petrecere surpriză cu ocazia unei zile de naștere. Nativii duc dorul timpului petrecut alături de persoanele iubite și vor să recupereze momentele petrecute separat.

Taur
Taurii sunt sfătuiți să își ia inima în dinți și să aibă o discuție serioasă cu persoana care încearcă să le pună bețe în roate, întrucât nativii vor fi atenționați în ceea ce privește intențiile acesteia.

Gemeni
Gemenii se vor încăpățâna să creadă într-o promisiune care și lor li se pare greu de realizat, dar doar pentru că vine din partea unei persoane care niciodată nu i-a dezamăgit până acum.

Rac
Racii sunt sfătuiți să fie foarte atenți la modul în care vor pune la inimă ceea ce se întâmplă, deoarece au toate șansele de a da dovadă de o sensibilitate ridicată. Acest lucru îi va face să sufere mai mult decât ar fi cazul.

Leu
Leii sunt sfătuiți să fie atenți la comportamentul de care dau dovadă, deoarece multe persoane vor încerca să profite de pe urma lor. Nativii vor da dovadă de bunătate chiar și în situațiile în care. Ar trebui să fie mai rezervați.

Fecioară
Fecioarele vor avea șansa de a realiza lucruri mărețe, întrucât ceea ce și-au pus în gând este extrem de ușor de materializat, mai ales că nativii primesc suportul emoțional de care au nevoie.

Balanță
Balanțele vor renunța la un obicei nociv pe care îl aveau, ceea ce le va permite să se orienteze cu mai mare atenție către ceva mult mai benefic pentru ei.

Scorpion
Scorpionii sunt atenționați să aibă încredere în intuiția lor, deoarece aceasta le va trimite niște semnale în legătură cu anumite persoane din jurul lor. Nativii sunt sfătuiți să ia totul în serios, deoarece lucruri importante vor afla în scurt timp.

Săgetător
Săgetătorii vor încheia o socoteală pe care o aveau cu cineva apropiat, deoarece vor înțelege și vor accepta cât de mult a greșit față de ei persoana respectivă.

Capricorn
Capricornii sunt sfătuiți să lase de la ei în momentul în care sunt implicați într-un conflict și să renunțe la dorința lor de a mai ieși învingători cu orice preț. Aceștia nu fac nimic altceva decât să îi distanțeze pe cei apropiați.

Vărsător
Vărsătorii vor avea oportunitatea de a face bani din mai multe surse externe, întrucât, fără să își dea seama, cineva influent a fost atent la modul în care aceștia au gestionat niște situații de criză și a fost impresionat de capabilitatea nativilor de a rezolva totul într-un timp scurt.

Pești
Peștii vor începe să se pună pe ei pe primul loc și vor învăța să spună „nu” atunci când este vorba de ceva ce nu le face plăcere. Nativii vor începe să se aprecieze mai mult pe sine și nu se vor mai înjosi, indiferent de situație…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed