HomeStiri Mondene Ilinca Vandici a recunoscut de ce nu își mai dorește un copil: „Mă simt vinovată că trebuie să…”

Ilinca Vandici a recunoscut de ce nu își mai dorește un copil: „Mă simt vinovată că trebuie să…”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 854 views
Ilinca Vandici a recunoscut de ce nu își mai dorește un copil „Mă simt vinovată că trebuie să” in Stiri Mondene

Ilinca Vandici a vorbit deschis despre schimbările pe care le-a adus viața de mămică. În cadrul unui interviu, aceasta a spus care este motivul pentru care nu își mai dorește copii, dar și cum reușește să se împartă între familie și sectorul profesional.

Ilinca Vandici a recunoscut de ce nu își mai dorește un copil „Mă simt vinovată că trebuie să” in Stiri Mondene„Țin minte că, după ce l-am născut pe Zian, pentru că treceam printr-o depresie de care habar n-aveam, dar eram un pic dată peste cap… și tocmai prin asta se manifestă – faptul că plângeam din orice. Acum, am depășit momentele, să zicem că am depășit depresia, însă tot sunt destul de sensibilă. De multe ori, mă simt vinovată că trebuie să plec de lângă Zian ca să muncesc, dar, în egală măsură, încerc să controlez sentimentele, pentru că o fac pentru mine și, în al doilea rând, pentru el.

Ilinca Vandici a recunoscut de ce nu își mai dorește un copil „Mă simt vinovată că trebuie să” in Stiri MondeneTot ce are legătură cu copiii mă sensibilizează foarte tare pentru că, fiind mamă, înțeleg ce înseamnă a avea un copil, a avea această responsabilitate, a avea grija lui în permanență. Știu cât de mult mă implic, știu cât de greu e și doar cine nu-și crește copiii și nu stă cu ei în casă zi de zi poată să spună că e ușor. De aceea nu mai fac al doilea copil, pentru că, efectiv, simt că nu o să am de unde să-i dau și lui la fel de bine cum încerc să îi dau lui Zian”, a spus prezentatoarea pentru cei de la wowbiz.ro.

Ilinca Vandici a recunoscut de ce nu își mai dorește un copil „Mă simt vinovată că trebuie să” in Stiri Mondene„(…). Zian e super cuminte, e un copil foarte cuminte, e un copil înțelept, înțelegător. El nu urlă, nu țipă, nu… decât dacă vrea el morțiș să facă ceva… și eu nu vreau, vreau să facă altceva. Altfel, el se joacă și singur zece minute, dacă e cazul (…). Nu vreau să ajung în punctul în care mă duc cu el la magazin și se aruncă cu fundul de pereți și de pământ că el vrea nu știu ce (…)”, a mai spus aceasta pentru verdict.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed