Homecompatibilitate zodii Balanțele vor descoperi elixirul bogăției, iar Peștii primesc vești senzaționale despre un membru al familiei

Balanțele vor descoperi elixirul bogăției, iar Peștii primesc vești senzaționale despre un membru al familiei

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,5K views
Balantele vor descoperi elixirul bogatiei, iar Pestii primesc vesti senzationale despre un membru al familiei

Racii își vor asculta intuiția și vor începe să renunțe la unele persoane din viața lor, leii vor depune eforturi considerabile pentru a face pace între două persoane care se ceartă chiar sub ochii lor, iar fecioarele se vor regăsi pe sine într-o persoană pe care o cunosc de foarte puțin timp.

Berbec
Berbecii vor încerca să se împartă între toate lucrurile pe care le au de făcut, deoarece acestea sunt destul de multe la număr, iar nativii simt că nu au suficient timp la dispoziție.

Taur
Taurii vor cere o mărire de salariu la locul de muncă, deoarece își doresc să fie plătiți direct proporțional cu efortul pe care îl depun acolo. Nativii nu mai sunt deloc mulțumiți de felul în care sunt recompensați.

Gemeni
Gemenii vor încerca să aibă o discuție serioasă cu o persoană care le-a făcut destul de mult rău în ultima vreme, pentru a afla adevăratele motive pentru care s-a ajuns aici. De cele mai multe ori, nativii se vor lovi de răspunsuri date într-un mod ironic.

Rac
Racii își vor asculta intuiția și vor începe să renunțe la unele persoane din viața lor, deoarece sunt conștienți de faptul că acestea nu le aduc nimic bun. Nativii vor deveni mai radicali și nu vor mai permite persoanelor care le vor răul să facă parte din viața lor.

Leu
Leii vor depune eforturi considerabile pentru a face pace între două persoane care se ceartă chiar sub ochii lor. Nativii au analizat foarte bine situația, iar un avantaj foarte mare îl reprezintă faptul că ei nu sunt implicați direct.

Fecioară
Fecioarele se vor regăsi pe sine într-o persoană pe care o cunosc de foarte puțin timp. În urma unor discuții pe care le vor purta, nativii își vor da seama cât de bine seamănă.

Balanță
Balanțele vor descoperi elixirul bogăției și vor da lovitura în afaceri, mult mai bine decât s-ar fi așteptat. Nativii vor veni cu niște idei ce vor fi imposibil de refuzat de către celelalte persoane care vor investi în aceeași afacere.

Scorpion
Scorpionii vor reveni la unele idei pe care le-au avut încă din trecut, în urma unor concluzii la care vor ajunge. Aceștia își vor da seama că dorința lor de a fi mai rezervați este cea mai bună opțiune.

Săgetător
Săgetătorii vor fi atât de agitați încât vor uita de o promisiune pe care au făcut-o. Nativii vor trebui să găsească diferite modalități prin care să se revanșeze față de persoana respectivă.

Capricorn
Capricornii vor obține o aprobare de care avea nevoie, pentru a pune pe picioare o afacere. Aceștia se vor gândi de două ori înainte de a mai cere sfaturi, întrucât au înțeles că unele persoane nu vor să îi vadă reușind.

Vărsător
Vărsătorii vor începe să aibă mai multă încredere într-o persoană apropiată și vor vorbi mult mai mult cu aceasta despre situațiile mai puțin plăcute prin care trec.

Pești
Peștii vor afla că un membru al familiei a reușit să ajungă într-un punct al vieții în care și-a dorit mereu, motiv pentru care îl vor suna și îl vor felicita din tot sufletul.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed