Homecompatibilitate zodii Ce așteaptă zodiile de la partenerul de viață?

Ce așteaptă zodiile de la partenerul de viață?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
Ce asteapta zodiile de la partenerul de viata

Bărbat sau femeie, cu toții ne dorim un partener de viață perfect. Dorim să ne găsim sufletul-pereche, alături de care să îmbătrânim frumos, armonios și fericiți. Cu toate acestea, așteptările în ceea ce privește partenerul de viață sunt diferite de la o persoană la alta: unii dintre noi căutăm înțelegere, alții, libertate, susținere sau chiar atenție.

Haideți să vedem ce așteptări are fiecare dintre noi, în funcție de semnul său zodiacal!

Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt niște persoane directe, sincere și adeseori foarte insistente. Când vine vorba de dragoste, aceștia sunt foarte siguri pe ei înșiși, știu exact ce își doresc de la partenerul de viață. Berbecii au nevoie de un partener activ, cu o imaginație bogată, care să îi surprindă la fiecare pas, pentru a nu se plictisi. Un partener care știe să își exprime sentimentele într-un mod unic și îndrăzneț. Atunci când nu mai există activități atractive în relația Berbecilor, aceștia fug după acțiune, deoarece le place să-și traiască viața din plin.

Taur

Taurii sunt adepții relațiilor stabile, sincere și bazate pe iubire. Așteptările Taurilor de la partenerul de viață nu sunt greu de ghicit. Aceștia își doresc un partener afectuos, sincer, devotat și foarte înțelegător. Nu le plac lucrurile fastuoase, cum ar fi petrecerile sau extravaganțele, preferă să își petreacă timpul împreună cu persoana iubită în liniștea căminului.

Gemenii

Nativii acestei zodii sunt foarte activi, comunicativi și curioși despre tot ceea ce se întâmplă în jur. Partenerul de viață al unui Geamăn trebuie să fie foarte deschis spre noutate, să-l stimuleze intelectual și să-i ofere o viață palpitantă, plină de aventuri. Cu siguranță nu își vor petrece prea mult timp alături de o persoană care își dorește siguranță, calm sau liniște, ci Gemenii își doresc mai degrabă pe cineva care să le înțeleagă doza de nebunie și, totodată, să o împărtășească.

Rac

Racii sunt niște firi sensibile și, atunci când vine vorba de iubire, sunt sceptici. Își doresc un partener de viață liniștit, care să le ofere dragoste sinceră, afecțiune constantă și încredere. Racii iubesc foarte intens, de aceea au nevoie de cineva care să le ofere stabilitate.

Leu

Leii emană întotdeauna pozitivism și bucurie de viață. Sunt siguri pe ei înșiși, iar atunci când vine vorba de iubire, devin niște firi foarte devotate și generoase. Totodată, aceștia au așteptări vaste de la partenerul de viață. Trebuie să fie apreciați constant, admirați, lăudați și trebuie să li se ofere siguranță.

Fecioară

Fecioarele își vor căuta întotdeauna un partener foarte devotat, căruia i se pot confesa și în privința căruia sunt sigure că sunt înțelese și apreciate. Vor simți constant nevoia de a-și controla partenerul, dar asta numai pentru a se asigura că au parte de siguranță.

Balanță

Nativii din zodia Balanță își doresc alături un partener cu care să împartă totul, de la romantism, până la momentele dificile. De asemenea, acesta trebuie să fie foarte atent la nevoile unei Balanțe, iar comunicarea trebuie să fie punctul forte al relației.

Scorpion

Scorpionii au nevoie de un partener supus. Le place să facă pe șefii într-o relație, să controleze persoana iubită și adeseori să o sufoce, fapt care Scorpionilor nu li s-ar părea grav, ci, mai degrabă, normal. Din acest motiv, așteaptă înțelegere de la un partener, iubire necondiționată, pasiune și toleranță.

Săgetător

Acești nativi sunt în permanență în mișcare, în căutare de aventuri sau situații neprevăzute. Când vine vorba de dragoste, își doresc pe cineva cu care să își împartă simțul aventurii sau care să le ofere libertatea și spațiul necesar. Cineva care urăște monotonia și le va oferi o relație incitantă va fi partenerul perfect pentru Săgetători.

Capricorn

Capricornii își doresc lângă ei persoane sigure pe ele, independente, cu un statut social și cu ambiție. De asemenea, un Capricorn dorește ca partenerul său să fie foarte serios în relație și să împărtășească aceleași pasiuni sau profesii.

Vărsător

Vărsătorii așteaptă de la partenerii lor libertate, perseverență și respect. Își doresc un partener alături de care pot evolua, un partener care să îi susțină și cu care pot avea o relație deschisă, chiar și de prietenie…

Pești

Acești nativi misterioși au nevoie de un partener care să își exprime sentimentele profunde, să fie atenți, afectuoși și adeseori romantici. Doresc să poată fi înțeleși și apreciați pentru ceea ce sunt și urăsc superficialitatea, mai ales când vine vorba de sentimente.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed