Home Horoscopcompatibilitate zodii Ce bărbat preferă fiecare femeie, în funcție de zodie

Ce bărbat preferă fiecare femeie, în funcție de zodie

autor Elena Yvette
1561 vizualizari

Bărbații sunt un mare punct de interes pentru femei, iar modul în care ne abordează este apreciat diferit de fiecare dintre noi. Te-ai gândit vreodată că semnul tău zodiacal ar putea avea un cuvânt de spus în privința asta?

Iată ce fel de bărbați preferăm noi, femeile, în funcție de acesta.

Berbec
Directă și greu de impresionat, femeia Berbec va avea mereu o slăbiciune pentru bărbații siguri pe ei și puternici. Pe lângă aceste două trăsături, un strop de curaj venit din partea bărbatului cu siguranță oferă puțină „picanterie” în gusturile sale.

Taur
Dacă ai impresia că lumea se învârte doar în jurul tău, cu siguranță nu vei fi luat în seamă de femeia Taur. Nu încerca să-i câștigi atenția prin lauda de sine. Gătește-i, cântă-i (chiar dacă nu ai un talent înnăscut pentru asta) și arată-i prin lucruri simple cât de mult îți pasă de ea.

Gemeni
Stereotipul bărbatului ideal pentru femeia Gemeni este mai greu de conturat. Dacă ești totuși genul de persoană care găsește subiecte interesante de discuție, cu siguranță ai o bulină albă. Va căuta să aibă cât mai multe lucruri în comun cu bărbatul de lângă ea și care să nu o plictisească.

Rac
„Purtător” de sex-appeal, îngrijit și „potent financiar” pentru un bun tată. Iată calitățile pe care trebuie să le ai pentru a putea cuceri femeia Rac. Este dispusă să îți ofere sprijin, însă nu-i da de înțeles că ai un caracter moale.

Leu
Dacă femeia Leu este puternică și atractivă, fii sigur că trebuie să te situezi la același nivel cu aceasta. Complimenteaz-o, însă nu exagera. Își va da ușor seama când ești sincer și când vrei doar să te lingușești pentru a obține ceva.

Fecioară
Fecioarele preferă sinceritatea, lucrurile spuse pe față și bărbații ordonați. Dacă știi să porți conversații inteligente, ai mari șanse să te afli lângă brațul acesteia. Nu trebuie să fii un fotomodel, însă încearcă să ai mereu un aspect prezentabil.

Balanță
Dacă ea este dispusă să facă eforturi și sacrificii pentru a se simți bine în pielea ei, fii sigur că și tu trebuie să faci acest lucru. Nu va avea pretenții exagerate, dar cu siguranță caută acel tip de bărbat care să-i ofere calm atunci când are nevoie, dar și să o ia „razna” din când în când.

Scorpion
Greu de cucerit, dar totuși de o loialitate sigură, cam așa arată profilul bărbatului ideal pentru femeia Scorpion. Așadar jocul de-a șoarecele și pisica poate fi cu siguranță aplicat atunci când intenționezi să o cucerești, dar încearcă totuși să nu-ți forțezi limitele.

Săgetător
Încearcă să o cucerești folosind sinceritatea. Dacă adaugi și puțină senzualitate în gesturile care le faci pentru ea, fii sigur că ai cele mai mari șanse de a trece din acel „friend zone” la statutul de iubit.

Capricorn
Eleganță, dar care să nu o pună pe ea în umbră, afecțiune, dar nu exagerată și multe eforturi pentru a-i câștiga încrederea. Acestea sunt „condimentele” de bază care îți vor asigura rețeta succesului pentru a cuceri femeia Capricorn.

Vărsător
Dacă vei reuși să apreciezi simțul umorului al nativei Vărsător și vei reuși să o impresionezi dincolo de aspectul tău fizic, șansele tale sunt foarte mari. Îmbină aceste două lucruri iar relația dintre voi va fi una foarte puternică.

Pești
Încearcă să o impresionezi prin stabilitate și fii mereu deschis la ideile pe care le propune. Arată-i fără niciun fel de griji că ești un bărbat care va fi lângă ea și pe viitor și că nu ești un fan al aventurilor de-o noapte…

Gusturile oricum nu se discută, însă e bine să avem stabilite anumite obiective înainte de a trece la aplicarea propriu-zisă a strategiei!

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies