HomeHoroscopcompatibilitate zodii Ce cadou să-i faci partenerului de Valentine’s Day în funcție de zodie

Ce cadou să-i faci partenerului de Valentine’s Day în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/02/Ce-cadou-să-i-faci-partenerului-de-Valentines-day-în-funcție-de-zodie.jpg

Luna februarie este cu siguranță luna cadourilor specifice cuplurilor îndrăgostite. Dacă partenerul tău și-a plănuit deja o modalitate de a te surprinde, iată câteva idei prin care ai putea și tu să-l surprinzi în mod plăcut în funcție de semnul său zodiacal.

Berbec
O cină romantică venită din inițiativa ta cu siguranță îl va surprinde. Alege atent restaurantul, pentru a te asigura că poftele culinare îi vor fi satisfăcute, iar mai apoi tu te vei ocupa de satisfacerea celorlalte „pofte”.

Taur
O mică excursie organizată la una dintre stațiunile lui montane preferate îți vor asigura succesul. Optează pentru o ședință de schi pe parcursul zilei fără a te îngrijora în ceea ce privește o eventuală stare de oboseală odată cu lăsarea serii. Cu siguranță va apela el la resursele sale pentru a putea face față „provocărilor” care îl așteaptă.

Gemeni
Dacă optezi pentru o zi de relaxare în doi, ambii veți avea de câștigat. Un masaj este mereu binevenit, iar un al doilea venit din partea partenerei este deja „cireașa de pe tort”, mai ales dacă ambianța devine una mai intimă.

Rac
Aveți un restaurant anume unde vă amintiți cu drag de primele momente frumoase petrecute împreună? Ei bine, ia-l de mână și încearcă să-l faci să retrăiască acele emoții. O sticlă de șampanie este și ea binevenită pentru a putea aduce un aer elegant momentului.

Leu
O seară de dans ar fi un bun început pentru a da startul unei nopți incendiare. Asigură-te că stilul ales este unul cât mai pasional, pentru a provoca firea neastâmpărată a partenerului tău, iar restul va veni de la sine.

Fecioară
O cămașă pe placului lui și care să se asorteze cu nuanțele rochiei tale preferate ar alcătui un pachet de bază pentru o seară la teatru. Optează pentru o scenetă de dragoste care să-i dea frâu liber imaginației în privința a cum se va încheia seara.

Balanță
Un ceas de mână personalizat cu inițialele sale sau cu un mesaj romantic, alături de o cină în oraș l-ar surprinde în cel mai plăcut mod. Dacă vei continua cu surprizele odată cu lăsarea serii, nimic nu-l va face să aprecieze mai mult faptul că are lângă el o iubită așa atentă.

Scorpion
O lenjerie provocatoare pentru tine va fi cadoul ideal pentru el. Încearcă să vii cu idei noi în dormitor, creează o atmosferă cât mai romantică și alege unul dintre vinurile lui preferate pentru a ciocni în această seară reușită.

Săgetător
Oferă-i unul dintre parfumurile pe care și le dorea de multă vreme însă asigură-te că strecori lângă acesta și o invitație la un concert organizat cu ocazia acestei zile speciale, pentru ca astfel să se poată bucura imediat de el.

Capricorn
Disciplinat din fire și cu un simt practic, acesta va fi cu siguranță surprins într-un mod plăcut de o cravată de mătase fină sau o mapă de piele. Dacă optezi pentru cravată, lasă loc imaginației și încearcă să i-o oferi într-un cadru cât mai intim.

Vărsător
Cel mai frumos cadou pentru nativul Vărsător este însăși prezența ta. Că ieșiți în oraș, că stați în casă, asigura-te doar ca-i oferi momente de răsfăț și arată-i cât de mult apreciezi relația voastră…

Pești
Printre una dintre calitățile acestei zodii este și simțul umorului, așa că te poți baza pe acest lucru. O comedie romantică va fi alegerea perfectă, iar dacă îl vezi râzând, fii sigură că va fi gata să se revanșeze pentru acest lucru.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed