Home compatibilitate zodii Ce obsesii ai în funcție de zodie? obsesiile zodiei Leu sunt de a domina și de a învinge

Ce obsesii ai în funcție de zodie? obsesiile zodiei Leu sunt de a domina și de a învinge

autor Elena Yvette
575 vizualizari
Ce obsesii ai in functie de zodie

Obsesiile diferă de la persoană la persoană și sunt uneori foarte mult influențate de către semnele zodiacale sub care se naște fiecare individ.

Obsesia majoră a nativului din zodia Berbec este aceea de a deține controlul, obsesia care patronează peste semnul zodiacal al Fecioarei este aceea de a așeza fiecare lucru la milimetru, iar în cazul zodiei Scorpion, obsesia sa este aflarea a tot mai multe taine oculte.

Așadar, iată care sunt obsesiile pe care fiecare individ le are în funcție de zodia sa:

Berbec

 • Nativii zodiei Berbec, fiind firi puternice și doritoare să realizeze cât mai multe activități, se confruntă cu așa-numita lipsă de timp pe care ei consideră că o întâmpină în mod frecvent, iar atunci când vine vorba despre obsesia acestei zodii, această dorește să dețină controlul absolut asupra oricărei situații și să învingă întotdeauna.

Taur

 • Taurul, fiind ancorat în partea reală a lumii, are drept obsesii plăcerile care se regăsesc în lumea plăcerilor carnale, așadar are obsesii îndreptate către partea sexuală, către mâncare și achiziționarea de articole vestimentare.

Gemeni

 • Nativii zodiei Gemeni sunt persoane foarte curioase prin natura lor; din acest motiv acești nativi ai zodiacului sunt dornici să cunoască lumea înconjurătoare, iar cele mai mari obsesii ale lor sunt chiar oamenii – fiind fascinați de aceștia, ajung să devină obsesii pentru ei.

Rac

 • Nativii zodiei Rac sunt recunoscuți pentru faptul că sunt persoane cu adevărat sensibile, iar atunci când vine vorba despre obsesiile lor, putem spune că au drept obsesii imperfecțiunile lor sau fobiile pe care le este teamă să le înfrunte.

Leu

 • Leii sunt recunoscuți ca lideri înnăscuți, dornici să dețină controlul și să învingă oricare luptă în care intră, așadar obsesiile cele mai mari ale celor din zodia Leu sunt acelea de a domina și a învinge întotdeauna.

Fecioară

 • Fecioarele sunt recunoscute ca persoane perfecționiste; din acest motiv, una dintre obsesiile celor din zodia Fecioară este aceea de a așeza orice lucru la milimetru, chiar și în viața personală acești nativi sunt dornici să organizeze totul conform unui plan.

Balanță

 • Balanțele sunt nativi forte echilibrați; astfel, nu te vei gândi niciodată că nativii zodiei Balanță pot avea obsesii însă printre cele mai mari obsesii ale acestor nativi se numără obsesia față de propria persoană, de a se aranja contant, indiferent de situație.

Scorpion

 • Scorpionii sunt firi enigmatice, învăluite în mister și atrase de partea ocultă, de partea mai puțin accesibilă și cunoscută de omul de rând; acești nativi au o afinitate pentru a înțelege misterele din jurul lor, din acest motiv obsesia lor cea mai mare este aceea de a înțelege tot mai mult lumea ocultă, învăluită de umbre.

Săgetător

 • Nativii zodiei Săgetător sunt dornici să descopere cât mai mult, să afle cât mai mult, astfel încât să devină atotștiutori; din acest motiv, cea mai mare obsesie a acestor nativi este aceea de a cunoaște în detaliu lumea care îi înconjoară, chiar și atunci când vine vorba despre oameni.

Capricorn

 • Nativii zodiei Capricorn sunt dornici să fie ascultați, să li se ia în considerare sfatul și să poată deține controlul asupra unei situații sau a unor anumiți oameni. Așadar, cea mai mare obsesie a celor din zodia Capricorn este aceea de a deține controlul, de a putea controla tot ceea ce se petrece în jurul lor, inclusiv oamenii.

Vărsător

 • Nativii zodiei Vărsător doresc să aibă întotdeauna dreptate; din acest motiv, intră de cele mai multe ori în discuții contradictorii. Însă, obsesiile celor din zodia Vărsător sunt acelea de a avea dreptate, de a se afirma cu ideile lor artistice, inovatoare și de a visa cu ochii deschiși…

Peşti

 • Nativul zodiei Pești este foarte visător, de aceea aproximativ tot timpul se află într-o sferă a sa, iar obsesiile lui sunt legate de lucrurile pe care le admiră și caută să le adune constant.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies