Home compatibilitate zodii Ce probleme de comunicare au zodiile: Racii pot fi tăioşi şi agresivi

Ce probleme de comunicare au zodiile: Racii pot fi tăioşi şi agresivi

autor Elena Yvette
530 vizualizari
Ce probleme de comunicare au zodiile

Dialogul este metoda cea mai eficientă pentru expunerea problemelor, dar ce se întâmplă dacă întâmpinăm probleme de comunicare? Iată la ce probleme să te aştepţi în comunicarea cu cele 12 zodii:

Berbec

Berbecii dau impresia partenerilor de discuţie că nu îi ascultă, schimbând constant subiectul; se plictisesc repede, nu ascultă ceea ce ai de spus până la capăt. Uneori nu sunt foarte atenţi la ceea ce spui, aşa că pregătește-te să le spui unele lucruri de două ori!

Taur

Taurii preferă să asculte mai mult decât să vorbească. Le este greu să inițieze o conversație, preferând să o facă doar când se vor simţi în siguranţă; nu sunt nişte vorbitori extraordinari, uneori se blochează, nu îşi găsesc cuvintele.

Gemeni

Gemenii oferă multă informație într-un timp foarte scurt. Uneori este greu să ţii pasul cu ei, să îi înţelegi, aşa că trebuie să îţi îndrepţi toată atenţia spre ceea ce spune. Cu toate că sunt buni vorbitori, aceştia nu prea ştiu să asculte.

Rac

Racii pot fi tăioşi şi agresivi în ceea ce priveşte comunicarea, dar doar în cazul în care sunt răniți. Nu le place să vorbească despre ei înșiși, se deschid foarte greu în faţa cuiva, dar vor asculta întotdeauna cu cea mai mare plăcere ce ai de spus.

Leu

Leii se axează mai mult pe ceea ce transmit decât pe ceea ce li se transmite. Sunt ascultători selectivi, părăsesc discuţiile din care nu au ce învăţa, dar şi partenerii de discuţii care nu le oferă destulă atenţie.

Fecioară

Fecioarele nu se deschid cu uşurinţă şi le este foarte greu să ceară ajutorul celorlalţi. Par a nu fi atât de apropiate de partenerul de discuţie, detașate, parcă, de ceea ce povestesc, dar asta poate fi din cauza faptului că sunt timide.

Balanţă

Balanţele se prefac uneori că îşi ascultă partenerii de discuţie. Nu riscă foarte mult când vine vorba de un schimb de replici, au foarte mare grijă la ce scot pe gură, de asta se poate spune despre ele că folosesc o reţetă sigură în comunicare, fără prea multă implicare emoțională.

Scorpion

Scorpionii nu sunt întotdeauna nişte parteneri buni de discuţie. Nu spun prea multe şi nu îi fascinează orice subiect simplu de discuţie. Aceştia nu se deschid cu uşurinţă, ceea ce face comunicarea cu ei foarte grea la început.

Săgetător

Săgetătorii tind să exagereze. Vorbesc prea mult, promit prea multe, dar nu reușesc să le facă pe toate. Aceştia sunt uneori prea lipsiți de delicatețe ori tind să spună adevărul lor, nu adevărul general valabil, aşa că uneori nu poţi avea încredere în ceea ce îţi comunică.

Capricorn

Capricornii evită conversaţiile care îi pot face să se simtă vulnerabili. Nu vor iniţia în niciun caz un dialog care să îi aibă în centru, nu vor spune cu uşurinţă ce simt, iar acesta ar putea fi punctul slab în relaţia cu ei.

Vărsător

Vărsătorii au uneori idei fixe în privinţa cărora absolut nimeni nu are şansa să îi facă să îşi schimbe părerea. Sunt uneori încăpăţânaţi, iar dacă nu le convine ceva din ceea ce ai spus, atunci se vor preface că nu ai spus-o niciodată…

Peşti

Peştii nu spun niciodată lucrurile direct. Vorbesc pe ocolite, încearcă să evite orice subiect care îi poate face să se simtă inconfortabil. Comunică incomplet, de asta este foarte greu să îi înţelegi în anumite situaţii, mai ales când vine vorba despre o ceartă.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies